Header Ads


ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!


Υπήρχε συνεργός - Δείτε ποιος βοήθησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μπορεί να έχει βρει το δολοφόνο του στο πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, με την Ελένη Μυλωνοπούλου να φέρνει τα πάνω κάτω από την ώρα, που κατέθεσε μυστικά στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Η σύμβουλος επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Τι σας εγραφα πριν από τρεις μήνες; Όταν σχεδόν κανείς δεν είχε ανοίξει το θέμα «συνεργός»; Ότι υπήρξε κάποιος που βοήθησε τον Μπάμπη τον φονιά. Και πως η αστυνομία δεν θα κλείσει την έρευνα σύντομα μιας και τα στελέχη της ήταν αποφασισμένα να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Η πληροφορία είναι αποκλειστική και αφορά σε συγγενή του Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με αυτή το πρόσωπο που είναι άντρας κλήθηκε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ τρεις φορές τις τελευταίες 24 ώρες.
 
Και είναι αυτός που – σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό – βοήθησε τον δολοφόνο. Το έκανε μετα το φονικό και δεν συμμετείχε σε αυτό. Σταματώ εδώ… σεβόμενος την δουλειά των αρχών, όπως το έκανα από την αρχή της υπόθεσης.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.