Header Ads


«Έκλεψε» ταλέντο από Ολυμπιακό η ΑΕΚ!

«Έκλεψε» ταλέντο από Ολυμπιακό η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ανατολικής Αττικής!
Ο 16χρονος Τάσος Κοντορουχάς από το Λαύριο, που διεκδικήθηκε έντονα και από τον Ολυμπιακό, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση και ήδη έχει ενταχθεί στις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ανατολικής Αττικής κατάφερε να αποκτήσει η ΑΕΚ και συγκεκριμένα τον Τάσο Κοντορουχά από το Λαύριο.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, που ανήκε μέχρι πρότινος στην ΑΠΕ Λαυρεωτική, διεκδικήθηκε έντονα από τον Ολυμπιακό αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. 

Αυτό που έπαιξε ρόλο, για να επιλέξει ο γεννημένος το 2005 νεαρός άσος την ΑΕΚ, η οποία τον παρακολουθούσε τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια, ήταν σίγουρα η προσέγγιση προς τον ίδιο και την οικογένεια του αλλά και τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του. 

Ο Τάσος Κοντορουχάς, που από τα πρώτα του βήματα ξεχώρισε με το ταλέντο του στα γήπεδα του Λαυρίου, ήδη έχει ενταχθεί στις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες και συμμετέχει με την Κ17 σε φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο aek365 του προπονητή της ΑΠΕ Λαυρεωτικής Άκη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε τον Τάσο Κοντορουχά επί μια πενταετία στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και μας τόνισε: “Αρχικά θέλω να πω πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί το οποίο γνωρίζω καλά, καθώς το είχα μαζί μου πέντε χρόνια. Ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του και βεβαίως πολύ ταλαντούχος. Από την πρώτη ημέρα φαινόταν στην προπόνηση πως πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Και πως έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μεσοεπιθετικός, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχει και τα δύο πόδια, είναι δυναμικός, εκρηκτικός και ώριμος με προσωπικότητα για την ηλικία του. Θέλω εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του σωματείου της ΑΠΕ Λαυρεωτικής, να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Τάσο και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.