Header Ads


Παίκτης της ΑΕΚ την Κυριακή ο Τσούμπερ!

Παίκτης της ΑΕΚ την Κυριακή ο Τσούμπερ!


Τελείωσαν όλα, πέφτουν υπογραφές την Κυριακή και ο παίκτης έρχεται Αθήνα - Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου με σημαντική βοήθεια και από την…  Αθήνα έκλεισαν στην Φραγκφούρτη την πολύ μεγάλη μεταγραφή που συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο της παζλ της... ολοκαίνουργιας ΑΕΚ.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την ΑΕΚ που δεν θα άντεχε τρεις μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το “ναυάγιο” της πιο δυνατής φετινής της κίνησης που όσο ενθουσιασμό δημιούργησε τόσο μεγάλη απογοήτευση θα έφερνε στον κόσμο και θα “μουτζούρωνε” μια πολύ δυνατή μεταγραφική συγκομιδή που άλλαξε τα πάντα μέσα σε ένα καλοκαίρι. Για αυτό ταξίδεψαν στη Φραγκφούρτη Κονέ και Παπαδημητρίου, για αυτό η ΑΕΚ παρότι είχε δώσει τα χέρια από την Πέμπτη με τον παίκτη ξαναμπήκε σε διαπραγμάτευση μαζί του. Τα συμβόλαια που θα υπογράψει  ο Τσούμπερ είναι διαφορετικά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί και αποσταλεί για υπογραφές την Πέμπτη το βράδυ. Αλλαξαν και ξαναγράφτηκαν απ' την αρχη το πρωί του Σαββατου, για να καλυφθούν ολες οι επιπλέον επιθυμίες του παίκτη στο οικονομικό και όχι μονο. Έτσι ξεπεράστηκαν οι δεύτερες σκέψεις του Τσούμπερ αλλά και το γερό μπάσιμο της Βενετσια που αποκάλυψε ο Ιταλικός τύπος.

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις που διεκόπησαν αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου με συμμετοχή από ένα σημείο και μετά και από την Αθήνα και απο το πρωί με παρόντα και τον μάνατζερ του παίκτη όλα τέλειωσαν θετικά και απομένουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Ελβετού διεθνή μεσοεπιθετικού. Για να κλείσει το ντιλ Κονέ και Παπαδημητρίου με έγκριση από Μελισσανίδη ανέβασαν από το βράδυ της Παρασκευής την προσφορά για το συμβόλαιο του παίκτη σε ένα ποσό πάνω από 4.000.000 εγγυημενα για 4 χρόνια και με μεγαλύτερα μπονους. Ο Τσούμπερ πείστηκε... δεύτερη φορά από την βελτιωμένη πρόταση κι από τα όσα άκουσε από κοντά για το πρότζεκτ ΑΕΚ και όλα πήγαν καλά ενώ η Άιντραχτ κράτησε τον λόγο που είχε δώσει το βράδυ της Πέμπτης ο Ceo της  και η οψιόν είναι στα 2.000.000 ευρώ όπως είχε συμφωνηθεί. Εδώ να τονίσουμε ότι η οψιον ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ειναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ να την ενεργοποιήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν. Η μεταγραφή θα ειχε ήδη ολοκληρωθεί αν οι άνθρωποι που δεσμεύουν την Άιντραχτ με την υπογραφή τους δεν ήταν στο Μπίλεφελντ απο το πρωί του Σαββάτου για τοναγώνα της Άιντραχτ, όμως απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στη Γερμανία οι άνθρωποι της ΑΕΚ η Γερμανική ομάδα διαβεβαίωνε πως η συμφωνία της Πέμπτης ισχύει.

Αν η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν του χρόνου το καλοκαίρι η Άιντραχτ θα πάρει τα 2.000.000 και θα ισχύει αυτόματα το συμβόλαιο του Τσούμπερ μέχρι το 2025, το όποιο θα έχει ήδη υπογραφεί μαζί με τον ένα χρόνο του δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο παίκτης όσο και η ΑΕΚ ήθελαν να τελειώσει άμεσα το ντιλ το γιατί πρέπει να τρέξουν τα διαδικαστικά αφού την Δευτέρα ο Τσούμπερ πρέπει να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελβετίας. Εξυπακούεται πως ο Τσούμπερ ουδέποτε ζήτησε προθεσμία ως την Δευτέρα αφού δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια και εννοείται πως η ΑΕΚ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.