Header Ads


Big Brother: Σάλος με...προσωπικό βίντεο παίκτριας!

Big Brother: Σάλος με...προσωπικό βίντεο παίκτριας!


Αν και έγινε πραγματικό ξεψάχνισμα στα προφίλ των παικτών, στις αναφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για αυτούς και ερωτήθηκαν οι ίδιοι για διάφορες περιόδους της ζωής τους, έχουμε μία πληροφορία που έσκασε σαν βόμβα!
Tο πρώτο Big Brother της νέας εποχής είχε 2 παίκτριες για τις οποίες υπήρχαν προσωπικές τους στιγμές ελεύθερες στο διαδίκτυο μετά τη διαρροή που έκαναν πρώην σύντροφοι για να τις εκδικηθούν.
 
Για τη Χριστίνα Ορφανίδου αυτή είναι μία ιστορία με ανοιχτή ακόμα την ποινική της μεταχείριση αφού εκκρεμεί η δίκη.

Σε μία εβδομάδα ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος και το σπίτι του μεγάλου αδελφού το οποίο ανακαινίστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί 14 άνδρες και γυναίκες που θα περάσουν 100 ημέρες εγκλεισμού.

Έσκασε Big brother spoiler δυνατό!

Αν και έγινε πραγματικό ξεψάχνισμα στα προφίλ των παικτών, στις αναφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για αυτούς και ερωτήθηκαν οι ίδιοι για διάφορες περιόδους της ζωής τους, έχουμε μία πληροφορία που έσκασε σαν βόμβα και αυτή τη στιγμή το ερευνούμε εμείς μέσα από το γνωστό αρχείο του διαδικτύου.

Η πληροφορία θέλει παίκτρια που ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο σε καραντίνα για να μπει μέσα στο σπίτι του Big Brother να έχει γυρίσει ερασιτεχνικό βίντεο (amateur) που κυκλοφόρησε μέσα από γνωστή εταιρεία παραγωγής το 2013.

Έτσι μετά τον παίκτη που διώξανε επειδή δεν δέχτηκε να κάνει το εμβόλιο αναμένονται εξελίξεις αφού πάντα υπάρχουν επιλαχόντες παίκτες έτοιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπουν στο σπίτι του Big Brother.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.