Header Ads


Ο Μάκης Αγγελόπουλος «τελείωσε» τα πρώτα 10 ban της ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος «τελείωσε» τα πρώτα 10 ban της ΑΕΚ!


Επήλθε συμφωνία με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών κι αν δεν βρεθεί λύση συναινετικά με τους υπόλοιπους θα μπουν σε διακανονισμό μέσω FIBA!

Ενώ η ΑΕΚ ανακοινώνει κάθε μέρα παίκτες για το νέο ρόστερ της και από σήμερα αναμένονται οι πρώτες αφίξεις ξένων παικτών ενόψει της προετοιμασίας που αρχίζει μέσα στην εβδομάδα, ολοκληρώνονται και οι ενέργειες για να εκδοθούν τα δελτία συμμετοχής των παικτών για τη νέα σεζόν.

Όπως είχε προαναγγελθεί δίνεται λύση στο θέμα των ΒΑΝ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει συμφωνία με τους 10 που έχουν λαμβάνειν και μάλιστα έχουν κάνει απευθείας διακανονισμό με την ΑΕΚ έχοντας πάρει μεγάλα ποσά έναντι ή για πλήρη εξόφληση.

Υπάρχει σχεδόν συμφωνία με άλλον ένα παίκτη και μετά απομένουν τρεις με τους οποίους υπάρχουν ειδικές καταστάσεις.

Ο ένας ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτα λόγω αδυναμίας να αγωνιστεί αλλά δεν δείχνει καμία διάθεση διευκόλυνσης ενώ υπάρχει άλλη μια περίπτωση παίκτη που είναι ο μοναδικός που αρνήθηκε να κόψει έστω ένα ευρώ από την σεζόν που διεκόπη λόγω πανδημίας, ενώ όλοι έκοψαν μισθούς δύο μηνών, και κατάφερε να πετύχει απόφαση στη FIBA για να πάρει όλο το συμβόλαιο!

Με αυτούς που απομένουν θα γίνει ένας νέος κύκλος συζητήσεων και αν δεν επέλθουν συμφωνίες θα γίνει νέος διακανονισμός υπό την σκέπη της FIBA.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θεωρείται λήξαν και τα δελτία της ΑΕΚ θα εκδοθούν κανονικά. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.