Header Ads


Survivor spoiler: All Star Διάσημοι εναντίον «χτισμένων» Μαχητών!

Survivor spoiler: All Star Διάσημοι εναντίον «χτισμένων» Μαχητών!


Το νέο Survivor θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι γνωρίσαμε στους τελευταίους τέσσερις κύκλους.
Πρόθεση του Ατζούν να εκτοξεύσει την τηλεθέαση και φυσικά να αυξήσει τα έσοδα για τον ίδιο, αφού φέτος τα λεφτά που έβγαλε απο το Survivor ήταν τα περισσότερα απο κάθε άλλη φορά.

Πρόθεση του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη φέτος είναι να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, απο την πρώτη στιγμή και όχι στην συνέχεια με προσθήκες παικτών.
 
Γι’ αυτό έχει αποφασίσει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη και να δημιουργήσει μια ομάδα All Star παικτών, απο τους καλύτερους που πέρασαν απο όλους τους κύκλους και η οποία θα βρει απέναντι της μια ομάδα Μαχητών η οποία θα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα στους στίβους μάχης, με γυμνασμένα κορμιά, που να μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες και φυσικά να μην έχουμε αποχωρήσεις.

Τα ονόματα που ήδη ακούγονται είναι πολλά και εντυπωσιακά. Αρκετοί παίκτες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και φυσικά μόνο που ακούς ότι ενδιαφέρονται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Φυσικά το μεγάλο ερωτηματικό είναι το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου τον οποίο θέλει διακαώς ο Ατζούν και σκοπεύει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει.
 
Ήδη πάντως ακούγονται τα ονόματα και μερικών παικτών που έκαναν αισθητά την παρουσία τους στον φετινό κύκλο όπως του Ηλία Μπογδανου, της Κάτια Ταραμπάνκο και του φετινού νικητή Σάκη Κατσούλη!

Σίγουρα έχουμε πολύ μέλλον μέχρι τις τελικές αποφάσεις, αφού το Survivor θα επιστρέψει τηλεοπτικά με την αλλαγή του χρόνου εκτός αν αρχίσουν πάλι τα κανάλια τους αγώνες ταχύτητας και το δούμε να ξεκινάει τα Χριστούγεννα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.