Header Ads


ΑΕΚ: Συνέτριψε τον Ατρόμητο και «φουλάρει» για τον τίτλο η ΑΕΚ στο Futsal Γυναικών!

ΑΕΚ: Συνέτριψε τον Ατρόμητο και «φουλάρει» για τον τίτλο η ΑΕΚ στο Futsal Γυναικών!


Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στον ημιτελικό του πρωταθλήματος με Ατρόμητο.
Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 7-3 του Ατρομήτου και προκρίθηκε στον Τελικό του Πρωταθλήματος Γυναικείου Futsal, όπου το βράδυ της Παρασκευής (17/07, 21:30) θα διεκδικήσει το 2ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η “Ένωση” ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου είχε σε πολύ καλή μέρα την Στεφάτου που πέτυχε 3 γκολ, ενώ τα υπόλοιπα 4 γκολ τα σημείωσαν η Κόλλια, η Πότσιου, η Κολοκάθη και η Νίκα.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον Τελικό την ομάδα των Αμπελοκήπων, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο “Φυσίαθλον” στην Παλλήνη στις 21:30.

Μετά το τέλος του Ημιτελικού, ο Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη. Αντιμετωπίζαμε ένα ιστορικό σωματείο, όπως τον Ατρόμητο. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, όμως με σωστές τοποθετήσεις στο χώρο τα κορίτσια βρήκαν το δρόμο τους και ευτυχήσαμε να πετύχουμε αρκετά γκολ. Δεν ήταν μία εύκολη νίκη, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι αθλήτριές μας είναι πιο έμπειρες και αυτό μας βοήθησε. Όσον αφορά τον τελικό, έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου. Είναι πολύτέλεια να έχω τέτοιες αθλήτριες στο ρόστερ. Στη ζωή δε μπορείς να κατακτάς τα πάντα και είμαι υπερήφανος που έχουμε φτάσει ως εδώ. Η ιστορία της ΑΕΚ δεν αφήνει δεύτερες σκέψεις, πάμε να το σηκώσουμε“.

ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών 7-3

ΑΕΚ (Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Κόλλια 1, Κολοκάθη 1, Μπίρλη, Πότσιου 1, Στεφάτου 3, Νίκα 1, Τερζή, Πλεξίδα, Καρέτσου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.