Header Ads


Το τηλεφώνημα Μελισσανίδη σε Μανωλά και ο Τσιάρτας!

Το τηλεφώνημα Μελισσανίδη σε Μανωλά και ο Τσιάρτας!


Πώς κατέληξε η ΑΕΚ στον Βασίλη Τσιάρτα - Οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου και η μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Το παρασκήνιο για τον... Μανωλά που έγινε Τσιάρτας στην ΑΕΚ Β' και όλα όσα έχουν γίνει στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Άργησε αλλά τον βρήκε (για την ώρα…), η ΑΕΚ, τον προπονητή για την ΑΕΚ Β´. Και το όνομα αυτού Βασίλης Τσιάρτας, ο πάλαι ποτέ "El Mago" του ελληνικού (και...σεβιλιάνικου) ποδοσφαίρου! Τόσο καιρό υπήρχε έτοιμος ο βοηθός (Παυλής),ο υπεύθυνος/έφορος (Ηλίας Ατματσίδης) αλλά περίμεναν τον προπονητή. 

Πρώτη επιλογή ο Μανωλάς αλλά ακόμη και το τηλεφώνημα, προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν άλλαξαν γνώμη στον (πικραμένο;) Στέλιο. Παρεμπιπτόντως αντιμετώπισε αυτή την εποχή της πανδημίας και θέμα υγείας, το οποίο μάλιστα και επικαλέστηκε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης. 

Κάπως έτσι έφτασαν στον Τσιάρτα (που έχει και το σχετικό δίπλωμα προπονητικής) κι αν δεν κάνω λάθος αποτέλεσε θερμή εισήγηση του πρώην συμπαίκτη του στην μεγάλη ΑΕΚ, του Ατματσίδη. Οι αντιδράσεις πάντως τις τελευταίες ώρες είναι πολύ έντονες και η ανακοίνωση της Original δείχνει ξεκάθαρα την αντίθεση των οργανωμένων στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.