Header Ads


Ανατροπή με ΑΕΚ και Εντσάμ;

Ανατροπή με ΑΕΚ και Εντσάμ;


Πώς μπορεί να γίνει το «κόλπο γκρόσο» και να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ - Όλα τα νέα δεδομένα - Ποιος παίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται για...πώληση!
Το μεγάλο deal που θέλει να κλείσει η Σέλτικ και η έξυπνη πώληση. Ο Γάλλος χαφ μπορεί τελικά να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ, χωρίς να πληρωθούν οι "Κέλτες". Αντίθετα, μπορεί να πληρώσουν κιόλας την Ένωση και να της δώσουν και τον παίκτη...  

Φαίνεται ότι τα θέματα μεταξύ της Ένωσης και της Σέλτικ δεν τελειώνουν στον… Ολιβιέ Εντσάμ, μιας και οι Σκοτσέζοι έχουν βάλει στο… μάτι τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός φοράει τα Κιτρινόμαυρα από το καλοκαίρι του 2020, όταν η ΠΑΕ είχε δώσει 1,1 εκατομμύρια ευρώ στην Χάμαρμπι για να τον αγοράσει.

Σύμφωνα, όμως, με όσα έγραψε στο twitter o μάνατζερ Πίτερ Γουάλας, ο 26χρονος παίκτης ενδιαφέρει τους Κέλτες και μάλιστα θα μπορούσαν να δώσουν 2-3 εκατομμύρια για τον φέρουν στο Paradise.

Ο Σκανδιναβός πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με την Ένωση την σεζόν που πέρασε μιας και αγωνίστηκε 38 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 8 φορές, με τα μισά να είναι σε αναμετρήσεις της Super League, ενώ παράλληλα μοίρασε και εφτά ασίστ. Η παρουσία του φαίνεται και από την μεταβολή της χρηματιστηριακής του αξίας στο transfermarkt. Ο Σουηδός ερχόμενος στην Αθήνα κόστιζε 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ εννιά μήνες μετά βρίσκεται στο 1,8 εκατομμύρια.

Πάντως μέχρι ώρας στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια πρόταση από την Σέλτικ. Αυτό που πολλοί σκέφτονται είναι το μήπως οι Σκοτσέζοι θέλουν να εμπλέξουν τον Τάνκοβιτς στο… σήριαλ με τον Ολιβιέ Εντσάμ (που ακούστηκε και για Ολυμπιακό). Έτσι να προσφέρουν τον Γάλλο στην Ένωση, γνωρίζοντας πόσο τον θέλει, με αντάλλαγμα τον Σουηδό, σε μια κατάσταση σίγουρα win-win για αυτούς. Και πάλι όμως ούτε μια τέτοια κίνηση δεν έχει πάρει επίσημη μορφή.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο ή θα έρθει μια κανονική πρόταση από πλευράς Σέλτικ μέσα στο καλοκαίρι. Γιατί αφού ο… καπνός για τον Τάνκοβιτς είναι υπαρκτός, το μόνο που μένει είναι να δούμε, αργά ή γρήγορα και τη φωτιά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.