Header Ads


Θέλει τον Μίλος Κάκτας η ΑΕΚ – Οι Κροάτες εμπλέκουν και Ολυμπιακό! (vid)

Θέλει τον Μίλος Κάκτας η ΑΕΚ – Οι Κροάτες εμπλέκουν και Ολυμπιακό! (vid)


Ο 29χρονος επιτελικός χαφ της Χάιντουκ Σπλιτ, Μίλος Κάκτας, φέρεται να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», ενώ με τον παίκτη συνδέεται και ο Ολυμπιακός!
Ο Μάρκο Λιβάγια δεν παίζει πια στην ΑΕΚ, αλλά ένας συμπατριώτης και συμπαίκτης του ίσως να μετακομίσει στα Σπάτα. Ο λόγος για τον Μίλος Κάκτας, τον 29χρονο επιτελικό χαφ της Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Κάκτας, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Κροατία, μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αλλά ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «24sata.hr», ο Κάκτας μπορεί να περιμένει την Χάιντουκ, αλλά οι εκπρόσωποι του έχουν επαφές με το εξωτερικό για να φέρουν πρόταση.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει δώσει προτεραιότητα στον Κάκτας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ σοβαρό είναι και το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Ως ενδιαφερόμενος παρουσιάζεται και ο Ολυμπιακός, αλλά όχι εξίσου με την ΑΕΚ και τη Μπεσίκτας.

Η Ένωση εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένη με την προσφορά του Λιβάγια, για αυτό και έχει τη διάθεση να εμπιστευτεί έναν άλλο Κροάτη, για να κάνει τη διαφορά.

Ο Κάκτας έχει γεννηθεί στις 8 Μαΐου του 1992 στο Σπλιτ, παίζει επιθετικός μέσος, έχει ύψος 1,79μ. και χρησιμοποιεί το δεξί πόδι.

Φέτος ο Κάκτας έπαιζε σε 20 παιχνίδια με τη Χάιντου και σκόραρε 12 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.