Header Ads


Η ΑΕΚ πιέζει Λας Πάλμας για Αραούχο!

Η ΑΕΚ πιέζει Λας Πάλμας για Αραούχο!


«Πυρετός» επαφών με Λας Πάλμας και «Τσίνο», με την Ένωση να ψάχνει το τελικό πλαίσιο συμφωνίας, το συντομότερο δυνατό!
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει άκρη και να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ εξακολουθεί ναι είναι αδιαπραγμάτευτα αυτή την περίοδο ο βασικός στόχος της Ένωσης για την επίθεση και υπάρχει «πυρετός» επαφών.

Σε αυτή την φάση δεν έχει τόσο σημασία να σταθεί κανείς στο αν έχει γίνει ήδη συγκεκριμένη επίσημη πρόταση προς την Λας Πάλμας, αν υπάρχουν ανεπίσημες κρούσεις και ποιο είναι το περιεχόμενο τους. Όλα αυτά παίζουν πάντα μέσα σε τέτοιες υποθέσεις. Το ζήτημα είναι πως η ΑΕΚ αναζητά μέσω συνεχών επαφών την διαμόρφωση του «πακέτου» που θα μπορέσει να γίνει ρεαλιστική βάση συμφωνίας και θα φέρει τον «Τσίνο» πιο κοντά στην επιστροφή στην Ένωση.

Εδώ θέσφατα δεν υπάρχουν. Δεν απορρίπτεται καμιά προοπτική από πλευράς ΑΕΚ. Είτε συμφωνία για αγορά άμεσα του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων. Είτε συμφωνία δανεισμού με ρεαλιστική οψιόν, υποχρεωτική ή όχι. Όλα είναι μέσα στο τραπέζι, αρκεί να ξεκαθαρίσει τι θα είναι αυτό που θα φέρει πιο κοντά την τελική συμφωνία για να γίνει όσο το δυνατό πιο σύντομα ξανά ο Αραούχο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συνεχή επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την πρόθεση του να επιστρέψει και για την πρόθεση της ΑΕΚ, να τον καλύψει απόλυτα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Λας Πάλμας, πρόκειται στην ουσία για μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη καθημερινά, για να βρεθεί το πεδίο συνεννόησης. Δεν είναι τόσο θέμα «ρίξαμε στο τραπέζι μια πρόταση και περιμένουμε». Μέσα από τις επαφές διαμορφώνονται τα δεδομένα και καθορίζει και η ΑΕΚ τις επόμενες κινήσεις της.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, υπάρχουν πιθανότητες για εξελίξεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που «τρέχει». Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται το πλαίσιο μιας πιθανής συμφωνίας και στην ΑΕΚ ήδη επεξεργάζονται το πως μπορούν να το φέρουν περισσότερο στα μέτρα τους, μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.