Header Ads


Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!


Ήρθαν τα πάνω-κάτω στο διάσημο παιχνίδι μετά τις τελευταίες ηχηρές αποχωρήσεις.
To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι' αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα... πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης! H Kingbet έκανε το καθήκον της, μίλησε με τους Ελληνες traders και αυτοί μας έδωσαν τα φαβορί για νικητή του Survivor 2021! 

Δεν επηρεάστηκαν καθόλου οι αποδόσεις από την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, καθώς ήταν το τελευταίο φαβορί για κατάκτηση. 

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Oι τελευταίες εξελίξεις έφεραν τα πάνω - κάτω στο Survivor και στις αποδόσεις! Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και αυτή του Νίκου Μπάρτζη ξάφνιασαν πολλούς και την παραγωγή, η οποία στο επεισόδιο της Κυριακής, ανακοίνωσε ότι πλέον τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, γίνονται ατομικά! 

Ολα τα παραπάνω, έκαναν τους traders να αλλάξουν τις τιμές για τον φετινό νικητή! Ακλόνητο φαβορί παραμένει ο Ηλιας Μπόγδανος (4.00), η στοιχηματική απόδοση του οποίου, δεν επηρεάστηκε πολύ από τα τελευταία δραματικά γεγονότα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο κερδισμένος της υπόθεσης, φαίνεται ότι είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα αγωνίσματα και πλέον είναι το δεύτερο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο, σε απόδοση 4.50.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο! Ναι, ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, με τα νέα δεδομένα προσφέρεται στο 5.00

Ακολουθούν Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο αγαπημένος του κοινού Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00).



Τα ειδικά στοιχήματα: Μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις!

Οι traders μας μίλησαν και για άλλες αποδόσεις κι εδώ είχαμε αλλαγές. Ο Γιώργος Λιανός λέει συνεχώς ότι το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό το έχουμε δει αρκετές φορές φέτος, με τελευταία, τη νέα μίξη των ομάδων, πριν λίγες εβδομάδες. 

Στην προέλευση του νικητή, οι μεταγενέστεροι παίκτες είναι και πάλι το πρώτο φαβορί και πληρώνουν πολύ χαμηλά (1.80). Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, οι Αρχικοί Μαχητές έχουν λιγότερες πιθανότητες και πληρώνουν 2.60! 

Survivor 2021: Πού και πότε το βλέπουμε

Η νέα σεζόν του Survivor προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:00. Από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη υπάρχουν οι δοκιμασίες επάθλου ασυλίας και φαγητού, ενώ την Τετάρτη έχουμε αυτό της επικοινωνίας, αλλά και την προγραμματισμένη αποχώρηση ενός παίκτη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.