Header Ads


Survivor: Θρήνος για τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Θρήνος για τον Τριαντάφυλλο


Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και δυστυχώς είναι αλήθεια...
Δύσκολες ώρες χωρίς να το... γνωρίζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας!

Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιαννάκης γνωστός και ως Μητσούνης και βύθισε στο πένθος το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο! Ο εκλιπών είχε μαγαζιά στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σε αρκετά πρόσωπα της showbiz! Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο τον σύνδεε χρόνια φιλία, με τον τραγουδιστή να λέει το δικό του αντίο!

Ωστόσο ο Γιώργος Μητσούνης διατηρούσε φιλική σχέση και με τον Τριαντάφυλλο, αφού το ένα μαγαζί που είχε στο Πόρτο Ράφτη ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του Ντάφυ και τους δύο άνδρες συνδέει χρόνια φιλία. Όπως είναι λογικό ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του φίλου του, ωστόσο μόλις βγει από το Survivor και το μάθει το μόνο σίγουρο είναι πως θα βυθιστεί στην θλίψη!

Δύσκολες ώρες χωρίς να το... γνωρίζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας!

Survivor spoiler: Το σχέδιο του Ατζούν για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

O Τούρκος παραγωγός έπρεπε να σκεφτεί κάτι! Και επειδή εκ νέου μόνιμη αλλαγή των ομάδων θα έφερνε μεγάλες γκρίνιες σκέφτηκε να γίνονται νέες ομάδες κάθε βδομάδα που θα μάχονται απλά για τα έπαθλα, με τις ασυλίες να γίνονται ατομικές!

Και μέσα σ' αυτά σκέφτηκε να βάλει τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο στην ίδια ομάδα και τυχαία να κερδίσουν το έπαθλο, με τον Ντάφυ μάλιστα να κερδίζει δύο φορές τον Γιώργο Ασημακόπουλο και να χαρίζει δύο νίκες στην ομάδα του, τις οποίες μάλιστα αφιέρωσε στον Κόρο! Αν δεν είναι αυτό στημένο περιστατικό τότε τι είναι;
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.