Header Ads


Europa Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι και οι ημερομηνίες της ΑΕΚ

Europa Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι και οι ημερομηνίες της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν που περιλαμβάνει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαίρι.
ΑΕΚ Europa Conference League: Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο χάρισε στην ΑΕΚ τον μίνιμουμ στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Οι αγώνες με Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη και Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και ήδη οι «κιτρινόμαυροι» σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. 

Η απόφαση για προπονητή θα πρέπει να ληφθεί άμεσα για να προχωρήσουν και ζητήματα σχεδιασμού, καθώς η νέα σεζόν αρχίζει… άμεσα.

Η «Ένωση» θα λάβει μέρος στο νεοσύστατο Europa Conference League συμμετέχοντας (όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης) στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να δώσει έξι αγώνες και να περάσει τρεις γύρους για να μπει στους ομίλους. Η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς στον δεύτερο και πιθανότατα στον τρίτο προκριματικό γύρο (όπως και ο ΠΑΟΚ), κάτι που της εξασφαλίζει η βαθμολογία των 19.500 που έχει συγκεντρώσει, ενώ για τα playoffs αν θα είναι ισχυρή ή όχι θα εξαρτηθεί από το ποιες ομάδες θα φτάσουν μέχρι εκεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο στην κλήρωση που θα γίνει στις 16 Ιουνίου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν 22 και 29 Ιουλίου. Ο τρίτος προκριματικός διεξάγεται 5 και 12 Αυγούστου και τα playoffs 19 και 26 του μήνα, ενώ οι όμιλοι αρχίζουν 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 9 Δεκεμβρίου.

Ως ισχυρή στον δεύτερο προκριματικό γύρο, η ΑΕΚ θα αποφύγει (πέρα από τις υπόλοιπες ελληνικές) ομάδες όπως οι Τραμπζονσπόρ, Αστάνα, Παρτιζάν, ΜΠΑΤΕ, Μόλντε, Ρόζενμποργκ, Απόλλων Λεμεσού, Αμπερντίν και Χιμπέρνιαν.

Η διοργάνωση μπορεί να μην είναι επιπέδου Europa League, αλλά σε αυτή θα συμμετέχουν αξιόλογες ομάδες, όπως οι έβδομες από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία, οι πέμπτες από Γαλλία και Πορτογαλία, οι τρίτες Ρωσίας και Τουρκίας, η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, αλλά και ομάδες που θα αποκλειστούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και στα playoffs του Europa League.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.