Header Ads


«Ο Μελισσανίδης θέλει Λουτσέσκου - Έχει κάνει και ραντεβού μαζί του!»

«Ο Μελισσανίδης θέλει Λουτσέσκου - Έχει κάνει και ραντεβού μαζί του!»


Για την επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ότι έχει υπάρξει ραντεβού μαζί του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ, μίλησε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της εκπομπής Show Must Go On Live στο sport24.gr!

Με τη νίκη της στην Λεωφόρο με 1-0 επί του Παναθηναϊκού η ΑΕΚ εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play offs και πλέον αυτό που απασχολεί τον κόσμο της είναι με ποιον προπονητή θα πορευτεί στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ ή θα πάει σε άλλη επιλογή; Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο ζήτημα του προπονητή στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, αποκαλύπτοντας πως στον Δημήτρη Μελισσανίδη αρέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και είχε γίνει μάλιστα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών.


Ο Μελισσανίδης έχει καταλήξει στον Λουτσέσκου για τον τεχνικό που η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» και θα γράψει μία νέα σελίδα στην ιστορία της.

Φυσικά και δεν αποτελεί μυστικό! Απλώς, πλέον –βάσει πηγών μας- έχει λάβει την μορφή οριστικής απόφασης. Κάτι που συνέβη και τυπικά μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.

Το «αφεντικό» έχει βαρεθεί να αλλάζει προπονητές (σ.σ.: εδώ άλλαξε τον Χιμένεθ την χρονιά που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια), να πληρώνει αποζημιώσεις και η ΑΕΚ την τελευταία 3ετία να ‘ναι μόνιμα loser.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ένεκα και της επικείμενης εισόδου στο νέο γήπεδο έχει πάρει απόφαση να κάνει την υπέρβαση (οικονομικά) και να δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού σε έναν προπονητή της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ραζβάν Λουτσέκου! Ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ (και του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια) εν έτει 2019.

Ο προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται τις ντίβες στα αποδυτήρια, να παίρνει το 100% στο γήπεδο και να κάνει πρωταθλητισμό! Μάλιστα, βάσει της ίδιας πληροφόρησης η βούληση του Μελισσανίδη έχει μετατραπεί σε και νούμερα: 3ετές συμβόλαιο, 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για το 5μελές του επιτελείο. Και συνάμα ενεργή συμμετοχή στο μεταγραφικό κάστινγκ.

Πλέον, το μπαλάκι έχει πέσει πάνω στον Ρουμάνο προπονητή που καλείται να αποφανθεί μέχρι τέλος του πρωταθλήματος της Super League 1.

Φυσικά και όλα δεν είναι ρόδινα στην εν λόγω περίπτωση μια και οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στο παρελθόν δεν έχουν γίνει delete στη συνείδηση των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος γιατρός είναι ο χρόνος!

Ας ελπίσουμε να είναι απλά ένα κακόγουστο αστείο όλο αυτό και η διοίκηση της ΑΕΚ να μην διανοηθεί να αλλάξει τον Μανόλο Χιμένεθ με τον άνθρωπο που αποκαλούσε κλέφτες και όχι μόνο τον Ισπανό προπονητή και τους παίκτες του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.