Header Ads


Ο διαιτητής του Αστέρα Τρίπολης - ΑΕΚ!

Ο διαιτητής του Αστέρα Τρίπολης - ΑΕΚ!


Έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League 1!

Ο Βασίλης Φωτιάς θα διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/05, 19:30). Βοηθοί του Έλληνα ρέφερι από την Ένωση Πέλλας, θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (12/05, 19:30) η ΚΕΔ όρισε ξένο ρέφερι, καθώς ο Ούγγρος Βαντ Ίστβαν θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης.

Ο 41χρονος Ούγγρος διεθνής από το 2007 διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ επίτης από την Ουγγαρία και τον Έλληνα Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Τέλος, στην αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Ελληνας διαιτητής, Αγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνης Απτσόγλου και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.