Header Ads


Xιμένεθ: «Περήφανος για την αντίδραση της Σεβίλλης»

Xιμένεθ: «Περήφανος για την αντίδραση της Σεβίλλης»


Την ικανοποίηση του για τη στάση που κράτησε η ομάδα της Ανδαλουσίας στο ζήτημα της European Super League, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ABC της Σεβίλλης, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην αποτυχία του εγχειρήματος της European Super League και την θετική στάση που κράτησε η Σεβίλλη αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, σε δηλώσεις του σε μέσο της Ανδαλουσίας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως η απόπειρα για την δημιουργία της European Super League, ήταν μια βαρβαρότητα, ενώ σημείωσε και τις πιθανότητες της Σεβίλλης για την κατάκτηση του τίτλου.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ταυτίζομαι με την αντίδραση που είχε η ομάδα μου, η Σεβίλλη. Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογό μου, γιατί με έκανε πολύ υπερήφανο για τη θέση που πήρε από την πρώτη στιγμή. Η Super League είναι ανοησία, μία βαρβαρότητα. Αυτή είναι μια επιχείρηση για μερικούς που ευτυχώς νομίζω ότι δεν πρόκειται να αποδώσει. Διαλύει το όνειρο των παιδιών, των νέων ποδοσφαιριστών, του θεατή που πηγαίνει στις εξέδρες κάθε Κυριακή. Για να κατακτήσει μια ομάδα ένα Champions League, έπρεπε πρώτα να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, να αντιμετωπίσει μία άλλη ομάδα που έχει ανεβεί από τη δεύτερη κατηγορία … αυτές είναι αξίες. Ζητώ σεβασμό για το ποδόσφαιρο από εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν φορέσει ποτέ ποδοσφαιρικά παπούτσια».

Ο Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε και στα ρεκόρ του τεχνικού της Σεβίλλης, Χουλιέν Λοπετέγκι, λέγοντας: «Ας ελπίσουμε ότι ο υπέροχος προπονητής που έχουμε, Χουλέν Λοπετέγκι, θα ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς. Σίγουρα θα τους ξεπεράσει. Και τις νίκες και τους βαθμούς μακριά. Και ελπίζω ότι το επόμενο έτος θα τους ξεπεράσει ξανά. Αυτό θα είναι ένα σημάδι της ανάπτυξης της Σεβίλλης. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τόσους βαθμούς εκτός έδρας, με κοινό και χωρίς κοινό» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε. «Πολλά από τα ρεκόρ που δημιουργήσαμε τότε έχουν ξεπεραστεί και αυτό είναι ένα σημάδι υπερηφάνειας για μένα και τη Σεβίλη. Όλοι θυμούνται τα μεγάλα ονόματα, που ήταν, αλλά σε συγκεκριμένες στιγμές ήταν και οι νεαροί παίκτες που έπρεπε να τραβήξουν το όχημα. Με γεμίζει με ικανοποίηση για όλα τα καλά που έχουμε επιτύχει. Με γεμίζει με υπερηφάνεια ότι οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν το υπέροχο έργο που ήξερα ότι κάναμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.