Header Ads


Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Παπασταθόπουλος!

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Παπασταθόπουλος!


Όλα όσα έγιναν έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Ο Παπασταθόπουλος πήγε και ρωτούσε τον Μάνταλο για όσα έγιναν!
Απίστευτες σκηνές έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ χθες βράδυ μετά τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 1-5.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν αποσβολωμένοι έξω από τα αποδυτήρια, καθώς περίμεναν την αστυνομία για να αποχωρήσουν όλοι μαζί για λόγους ασφαλείας. Καθώς τόσο μέσα στο γήπεδο όσο κι έξω από αυτό τα… άκουσαν χοντρά από οπαδούς της ΑΕΚ για τη θλιβερή τους εμφάνιση που οδήγησε σε μια από τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της ομάδας.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Σωκράτης Παπασταθόπουλος, πλησίασε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Πέτρο Μάνταλο για να δει τι κάνουν και πως είναι η κατάσταση, η οποία αναμφίβολα ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Πάντως οι παίκτες της ΑΕΚ χωρίστηκαν σε ομάδες και έφυγαν με αυτοκίνητα, ενώ οι ξένοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Και ο Μιχάλης Μπακάκης παρότι δεν έπαιζε και ήταν εκτός αποστολής, ήταν εκεί κοντά σε όλους, βγήκε μπροστά και μιλούσε στους ξένους, ενώ χώριζε πως θα φύγουν οι «κιτρινόμαυροι» από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.