Header Ads


Χοσεϊνί: Τα «θέλω» του για να έρθει στην Ελλάδα!

Χοσεϊνί: Τα «θέλω» του για να έρθει στην Ελλάδα!


Η απόκτηση ενός στόπερ απ΄το παζάρι του καλοκαιριού, αποτελεί μία από τις βασικές (αν όχι την πρώτη) προτεραιότητα της ΑΕΚ.
Τι προκύπτει από την πλευρά του Ιρανού στόπερ της Τραμπζονσπόρ και του εκπροσώπου του σχετικά με την Ένωση, καθώς την επόμενη μέρα έπειτα από την καλοκαιρινή λήξη του συμβολαίου με την τουρκική ομάδα;

Τι αν η τρέχουσα σεζόν έχει ακόμα δρόμο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτό δεν εμποδίζει τους «κιτρινόμαυρους» να τσεκάρουν από τώρα διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Μία εξ αυτών φέρεται να΄ναι και ο Μαζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες και επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ιρανού στόπερ, Αλιρέζα Παϊκάν.

Με την Τράμπζοσπορ έχει συνολικά 52 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 12 την τρέχουσα σεζόν) στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας με1 γκολ και 1 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαϊπα και στη συνέχεια έπαιξε σε Εστεγκάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του. 

Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν, ενώ αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ του 2018 μετρώντας 13 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Παρεμπιπτόντως ο ίδιος παίκτης είχε «κυκλοφορήσει» στην ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο πέρα από κάποιες διερευνητικές συζητήσεις να υπάρξει επί της ουσίας θέμα μαζί του εκείνη την περίοδο.

Μια φορά, ο μάνατζερ του Χοσεϊνί, εσχάτως εκτός από τα ΜΜΕ επιβεβαιώνει και στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ.

Κατά συνέπεια οι δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ δεν αποτελούν επικοινωνιακό τέχνασμα για λόγους διαφήμισης του πελάτη του.

Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, ενδεχομένως όμως και τίποτα, απ΄την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υπόψιν τους αυτή την περίοδο διάφορους στόπερ και δεν προκύπτει πως έχουν πατήσει…γκάζι για την καλοκαιρινή άφιξη στα Σπάτα ενός εξ αυτών.

Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες του SDNA ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός της Τραμπζονσπόρ, διατηρεί αρκετά ψηλά τα «θέλω» του εν όψει καλοκαιριού.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά πως αξιώνει σχεδόν 800.000 ευρώ (καθαρά) το χρόνο για το επόμενο συμβόλαιό του, την στιγμή που οι φετινές ετήσιες αποδοχές του στην τουρκική ομάδα κυμαίνονται στα 750 χιλιάρικα.

Χρήματα που δεν τα λες και λίγα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.