Header Ads


Ο Μελισσανίδης πήγε στο σπίτι του Χιμένεθ!

Ο Μελισσανίδης πήγε στο σπίτι του Χιμένεθ!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το ματς με το Βόλο ήταν έντονα εκνευρισμένος για την εικόνα της ΑΕΚ, την ήττα με 1-0 και τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.
 
Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μάλιστα μιλώντας με συνεργάτες του τις επόμενες ώρες, έδειχνε έκδηλα τον εκνευρισμό του και ότι θεωρεί ότι δεν αξιοποιείται με τον σωστό τρόπο το υλικό της ΑΕΚ. Ακόμη και με τους πολλούς τραυματισμούς.

Έτσι, έχοντας μιλήσει και με τον Παναγιώτη Κονέ την Παρασκευή, όπως συζήτησε και με τον Ισπανό προπονητή ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης αποφάσισε να κανονίσει να μιλήσει με τον Χιμένεθ.

Και μάλιστα πήγε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Χιμένεθ για να τα πουν από κοντά σε τετ α τετ, σε μία συνάντηση δίχως παρουσία άλλων στελεχών της ΑΕΚ. Και αυτό δείχνει ότι ήθελε να ακούσει ο ίδιος τον προπονητή και όσα είχε να του πει, αλλά και να εκφράσει τις σκέψεις του και τις απορίες του προς τον Ανδαλουσιάνο προπονητή.

Και αμφότεροι έφυγαν από την συνάντηση με την… ευχή να πάει καλύτερα η ΑΕΚ σε επίπεδο αποτελεσμάτων και εικόνας, καθώς έρχονται σημαντικά ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.