Header Ads


Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Μελισσανίδη για το καλοκαίρι!

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Μελισσανίδη για το καλοκαίρι!


Αποφασισμένοι στην ΑΕΚ να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» - Με ποια ομάδα θα δώσουν μεγάλη μάχη!
Ο πρώτος στόχος της Ένωσης και το... επίπεδο που αλλάζει πλέον για την ομάδα. Αποφασισμένοι οι Κιτρινόμαυροι να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής σεζόν. Στην Ένωση ξέρουν τις δυσκολίες που υπάρχουν για τον έμπειρο άσο, αλλά θα κυνηγήσουν τη μεταγραφή.

Στην Ένωση ξέρουν τις δυσκολίες που υπάρχουν για τον έμπειρο Γάλλο στόπερ και δεν εστιάζουν μόνο στην δική του περίπτωση.

Το όνομα του Νταμιέν Ντα Σίλβα κυριαρχεί σήμερα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ωστόσο ο θόρυβος που έχει προκαλέσει το δεδομένο ενδιαφέρον της Ένωσης, είναι μάλλον προς το παρόν δυσανάλογος με την πρόοδο στην συγκεκριμένη υπόθεση.


Ο Ντα Σίλβα έχει ξεχωριστή θέση μέσα στην λίστα των στόχων για την βασική μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας και είναι δεδομένο πως προεργασία έχει γίνει όπως και με άλλους. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την μεταγραφή, αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν πως από τις ως τώρα επαφές ένα θετικό κλίμα το έχουν δημιουργήσει. Ποτέ όμως δεν τους έφυγε από το μυαλό πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες…
 
 Ο 32χρονος στα 33 στόπερ, είναι σημείο αναφοράς για την Ρεν, μια ομάδα που κινείται σε υψηλό επίπεδο στην Γαλλία τα τελευταία χρόνια. Εκτός βέβαια από αρχηγός της. Το να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι βασικός στόχος αυτή την στιγμή στον σχεδιασμό της γαλλικής ομάδας. Στην ηλικία που είναι ο Ντα Σίλβα και με την Ρεν να είναι μια ομάδα που σίγουρα εντός Γαλλίας καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του και είναι και ήδη κομμάτι της, εννοείται πως έχει τον πρώτο λόγο.

Η αιτία για το γεγονός πως δεν έχουν ανανεώσει ακόμη, είναι πως δεν του έχει προσφερθεί χρονικά η κάλυψη που επιθυμεί από πλευράς συμβολαίου. Κι αυτός είναι από τους βασικούς παράγοντες στην διαχείριση του ζητήματος από πλευράς του παίκτη και του εκπροσώπου του.

Από την άλλη η ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, θεωρεί πως ο Ντα Σίλβα είναι μια από τις λύσεις που την καλύπτουν απόλυτα. Υπάρχει πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το αγωνιστικό του προφίλ, αλλά και για την προοπτική του, πάντα σε σχέση με την ηλικία. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου για την Ένωση δεν θα ήταν πρόβλημα. Οι άνθρωποι της θεωρούν πως το ιστορικό του και η κατάσταση που βρίσκεται από πλευράς αθλητικού επιπέδου, εγγυούνται δύο με τρία χρόνια πολύ καλής μπάλας. Ειδικά στην Ελλάδα, για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου στο γαλλικό πρωτάθλημα, που τα αθλητικά προσόντα των επιθετικών ξεχωρίζουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό, για τον παίκτη σημείο – αναφοράς στην άμυνα, είναι επίσης δεδομένο πως φέτος στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να βάλουν το συμβόλαιο που θα προσφέρουν, στα υψηλότερα της ομάδας. Ακόμη και οι φετινές καθαρές αποδοχές του παίκτη στην Λιλ, καλύπτονται απόλυτα από αυτό το σκεπτικό.
 
Το ζήτημα είναι πόσο μεγάλο κίνητρο αποτελεί για τον ίδιο το να φύγει τώρα, σε αυτή την ηλικία από την Γαλλία. Όπου πέρα από την Ρεν, ως ελεύθερος αποτελεί στόχο και για άλλες καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον από την μέση και κάτω. Μέχρι στιγμής δείχνει καλή διάθεση στην κρούση της ΑΕΚ, αλλά είναι επίσης φανερό πως επιθυμεί να κρατήσει και τις εναλλακτικές του ανοικτές, για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Ντα Σίλβα είναι αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του σχεδιασμού της ΑΕΚ, μεταξύ όμως κι άλλων στόχων που έχουν ξεχωρίσει για την συγκεκριμένη θέση. Η περίπτωση του δουλεύεται ως τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να είναι η μόνη, αλλά είναι σαφές πως ακόμη η Ένωση δεν έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Αν υπάρχει περίπτωση να τον αποκτήσει θα φανεί στην συνέχεια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.