Header Ads


Έντονη φημολογία για επιστροφή Μπάρκα στην Ελλάδα!

Έντονη φημολογία για επιστροφή Μπάρκα στην Ελλάδα!


Η Σέλτικ δεν θέλει να τον δώσει στην ΑΕΚ - Ποια ελληνική ομάδα τον έχει ήδη στη λίστα της!
Το ένοχο μυστικό της Σέλτικ, πόσο τον κοστολογούν και γιατί δεν θέλουν ο Έλληνας... Φαν ντερ Σαρ να γίνει "Βράνιες". Η υποψηφιότητα για άλλον σύλλογο του Big-4 και οι προϋποθέσεις για να γίνει η μεγάλη μεταγραφή.

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Ήταν 30 Ιουλίου, το περασμένο καλοκαίρι, που η Σέλτικ ανακοίνωνε την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία της και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την πιο ακριβή πώληση παίκτη στην ιστορία της! Μιλάμε για 5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζουμε μπόνους και ποσοστό Ατρομήτου...

Οκτώ μήνες μετά η επιλογή της σχεδόν μόνιμης πρωταθλήτριας Σκωτίας αποδεικνύεται σχεδόν καταστροφική για τον... Έλληνα φαν ντερ Σάρ. Έχει γίνει μόνιμα ρεζέρβα στην Σέλτικ...κάποιου Μπέιν, μετά τον κόουτς Λένον που απολύθηκε και ο υπηρεσιακός Κένεντι "ροκανίζει/απαξιώνει" την καλοκαιρινή επιλογή του Έλληνα κίπερ από το κλαμπ μέχρι και την θέση του στην Εθνική του Φαν Σχίπ απώλεσε (κοινώς τον... πούλησαν)!

Ο 26χρονος πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ στους "καθολικούς" την τρέχουσα σεζόν μετράει συνολικά (σε όλες τις διοργανώσεις) 20 συμμετοχές, με 21 γκολ παθητικό και 9 clean seets. Η Σέλτικ (των 11 εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο) όμως, έχασε μετά από χρόνια το πρωτάθλημα στην Σκωτία από τους "εχθρούς" προτεστάντες Ρεϊντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και μάλιστα έχουν 20 βαθμούς διαφορά, οπότε λογικά κάποιοι πρέπει να βρεθούν και να αποτελέσουν και το... εξιλαστήριο θύμα. Με πρώτο και πιο... εύκολο τον ξένο Μπάρκα, που ήταν και επιλογή του αθλητικού διευθυντή Χάμοντ, ο οποίος είχε πολύ εσωτερική κριτική στους "Κέλτες"!

Σίγουρα ο Μπάρκας δεν... έσκισε στην Σέλτικ, είχε θέμα προσαρμογής, δεν του δόθηκε καμία πίστωση χρόνου, ούτε όμως, η στήριξη που θα περίμενε κάποιος, με βάση τα χρήματα που ξόδεψε ο σύλλογος το καλοκαίρι, αντιθέτως τον... έστησαν πολύ γρήγορα στο "εκτελεστικό"!

Και το χειρότερο έπεσε στην κέντα να πάει σε μια ομάδα που δεν δουλεύει εξιδεικευμένα τους γκολκίπερ, με τον προπονητή τερματοφυλάκων να είναι 14 χρόνια εκεί και δεν τον κουνάει κανένας. Μετά από πολύ προσπάθεια και πίεση του ίδιου του Μπάρκα, κάνει πλέον εξτρά προπόνηση και με τον κόουτς τερματοφυλάκων που είναι στις ρεζέρβες της Σέλτικ. Άγνωστες λεπτομέρειες που παίζουν όμως, ρόλο στην καθημερινότητα του "Μπίλι" στην Γλασκώβη, ο οποίος προσπαθεί να μείνει όρθιος και να μην...πέσει (τον πάρει από κάτω).

Στο δια ταύτα: όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι η Σέλτικ θα πάρει βασικό γκολκίπερ πιο κοντά στα στάνταρ του βρετανικού ποδοσφαίρου και θα αναζητήσει ομάδα για να "στείλει" δανεικό τον Βασίλη Μπάρκα. Εκτός κι αν βρεθεί αγοραστής που θα είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να τον αγοράσει 4 εκατομμύρια ευρώ (με καθοδική τάση αλλά όχι κάτω από τα 3 εκατ.), κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Οπότε ψάχνουν για ομάδα που θα πληρώσει έναν ικανοποιητικό ενοίκιο για ετήσιο δανεισμό του στους "Καθολικούς" και θα μπει μια οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022. Άλλωστε το συμβόλαιο του Μπάρκα τελειώνει τον Ιούνιο του 2024!!

Για το σενάριο επιστροφής του στην ΑΕΚ, ως δανεικός, μπαίνει αρχικά...απαγορευτικό απο την Σέλτικ. Οι "Καθολικοί" λόγω πολιτικής φαντάζει αδύνατο να γίνουν... Άντερλεχτ και ο Μπάρκας να γίνει...Βράνιες. Δεν τους καίει τόσο να απαλλαγούν για ένα χρόνο από το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα πορτιέρε, όσο να υπάρχει προοπτική του χρόνου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από το κλάμπ στο οποίο θα πάει με...φύλλο πορείας δανεισμού!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην διεθνή πιάτσα agents, Ολλανδία και Βέλγιο είναι δυο πιθανοί προορισμοί για Μπάρκα ενώ δουλεύεται πολύ και στην Ιταλία, όπου λογικά όμως, θα πάει για δεύτερος σε μια ομάδα.

Από την Τουρκία η Γαλατά τον σκανάρει ενώ μπορεί ακόμη να είναι νωρίς αλλά στην Ελλάδα ο Μπάρκας κάποια στιγμή μπορεί να παίξει πολύ δυνατά για τον ΠΑΟΚ! Κρατείστε το αυτό, ανάλογα βέβαια με τον "αντί- Ρέμπε" που θα επιλεγεί και τον προπονητή. Γιατί σύμφωνα με την δική μας ενημέρωση το όνομα Μπάρκας έχει ήδη ακουστεί στην Τούμπα...

ΥΓ. Ο Φαν Σχιπ κι αυτοί που κάνουν τις κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας σαφέστατα αδικήσανε/"πουλήσανε" τον Βασίλη Μπάρκα. Με την έννοια πως ενώ ήταν στην προεπιλογή για τα ματς με Ισπανία, Ονδούρα, Γεωργία τελικά έμεινε εκτός και την θέση του πήρε ο Στέφανος Καπίνο ("ομόσταβλος" με τους Μαυρία, Μάνταλο, Μπουχαλάκη).

ΥΓ1. Προφανώς με το επιχείρημα πως ο Καπίνο αγωνίζεται ξανά (στην ουραγό της γερμανικής 2ης κατηγορίας) ενώ ο 'Μπίλι" ... τρώει πάγκο στην Σέλτικ. Μόνο που στο πρόσφατο παρελθόν, επί Φαν Σχιπ, έχουμε δει πως στηρίχθηκε ο Πασχαλάκης  όταν βρέθηκε εκτός ενδεκάδας στον ΠΑΟΚ. Κάτι που τώρα, στην δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Μπάρκας στην Γλασκώβη, δεν συνέβη το ίδιο και δεν στηρίχθηκε. Κι ας ήταν μέχρι το καλοκαίρι ο βασικός πορτιέρ του Ολλανδού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.