Header Ads


Η πρώτη μεταγραφή Μελισσανίδη το καλοκαίρι!

Η πρώτη μεταγραφή Μελισσανίδη το καλοκαίρι!


Θέλει να κλείσει πρώην Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Θέλει να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα!
Η ΑΕΚ... φουλάρει για μία μεγάλη κίνηση, που θα προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος σκέφτεται να επιστρέψει από το εξωτερικό;

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday»

Επειδή κυκλοφόρησαν ήδη δύο ονόματα για την ΑΕΚ στη θέση του τερματοφύλακα, θα επαναλάβω κάτι. Στο Μαρούσι είχαν σχηματίσει καλή άποψη και για τον Θεοδωράκη. Μιας και μιλάμε για τον Ατρόμητο. Κι επίσης μην προσπερνάτε εύκολα την περίπτωση του Καπίνο. Στον Μελισσανίδη αρέσει να ασχολείται με παίκτες που έφυγαν από τις μεγάλες ομάδες. Κι ο Στέφανος έφυγε από την Πανάθα αλλά κι από τον Ολυμπιακό. 


Μικρά μικρά που αφορούν την ΑΕΚ:

*Γράφτηκε, κυκλοφόρησε, ξεκαθαρίζω: θέμα Χριστογεώργου και ΑΕΚ δεν υφίσταται. Πρώτον γιατί η Ένωση ψάχνει έτοιμο τερματοφύλακα, όχι δευτερότριτο. Δεύτερον, γιατί δεν προσφέρει και στον νεαρό του Παναθηναϊκού διαφορετικό στάτους από αυτό που του προσφέρουν για να ανανεώσει οι «πράσινοι» και τρίτον, αν είναι να ψωνίσει (αγοράζοντας όμως, εδώ είναι η ζημιά...) κάποιον κίπερ εντός Ελλάδας η Ένωση, ο Μανδάς θα είναι. (SPORTIME)

*Και να λοιπόν που προέκυψε θέμα Χοσεϊνί. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από πέρυσι στις λίστες που εξετάζουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ. Αυτό που έχει αλλάξει είναι το... τιμολόγιο. Πέρυσι λοιπόν, χρειάζονταν χρήματα για να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Τραπεζούντας. Φέτος, είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί. Ο ίδιος πάντως ζητάει αρκετά. Στην Τραμπζονσπόρ, την τριετία που πέρασε, πήρε συνολικά 1,6 εκατ. ευρώ. Και ένα ποσό εκεί γύρω ψάχνει από την επόμενη ομάδα του (550 - 600 χιλιάρικα δηλαδή τον χρόνο). Στην Ένωση είχαν - δεν ξέρω αν έχουν ακόμη... - καλή άποψη. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει τόσο στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ όσο και στο αγωνιστικό προφίλ του Χοσεϊνί, ο ρόλος του οποίου έχει συρρικνωθεί στην Τραπεζούντα, ενώ και το προφίλ του δεν μοιάζει με αυτό του στόπερ-ηγέτη που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι». (SPORTIME)

*Εκτός από τον Ντορ Πέρεζ, υπάρχει κι άλλος ποδοσφαιριστής  τα ποδοσφαιρικά ίχνη του οποίου εντοπίζονται στο Ισραήλ και βρίσκεται στο… μικροσκόπιο της ΑΕΚ. Κι όπως συμβαίνει για το αμυντικό μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ έτσι και στην προκειμένη περίπτωση το report είναι θετικό και η περίπτωσή του χρήζει περαιτέρω μελέτης και αξιολόγησης. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Πιθανόν να φάνηκε περίεργο σε κάποιους αυτό που γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, για τις αρμοδιότητες του Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ, που στην πράξη θα ξεπερνούν κατά πολύ τον τίτλο «επικεφαλής των ακαδημιών με συμμετοχή και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας». Οι πιο παρατηρητικοί λοιπόν θα είδαν πως το νέο στέλεχος του σχεδιασμού στην ΑΕΚ ήταν μαζί με τους επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» αποστολής την Κυριακή στον Βόλο. Από το 2013 έχουν περάσει τρεις-τέσσερις άνθρωποι που είχαν το διευθυντικό πόστο στις ακαδημίες, αλλά πότε κανέναν τους δεν είχαμε δει μεταξύ των επικεφαλής της αποστολής της πρώτης ομάδας, σε εκτός έδρας αγώνα. Δηλωτικό λοιπόν του ότι είναι ο Παπαδημητρίου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο αρμοδιοτήτων και ρόλου με τους προηγούμενους. (ΕΦΣΥΝ)

* Ρωτήθηκαν αξιωματούχοι της Άντερλεχτ για την είδηση σχετικά με το ταξίδι ανθρώπου τους στον Βόλο. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε η απάντηση. Ευθέως επιβεβαίωση ταξιδιού, δεν προέκυψε, ούτε καν σε off the record συζητήσεις (με πρόσχημα τους περιορισμούς λόγω covid), υπήρξε ωστόσο η παραδοχή πως τόσο (και κυρίως) ο Δουβίκας όσο και ο Λάτσι δεν είναι άγνωστοι στο scouting των «μωβέ». (SPORTIME)

*Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ήταν ένας από τους δύο στόπερ της ΑΕΚ που ήταν μία κίτρινη κάρτα από το όριο για τιμωρία. Ο άλλος ήταν ο Σβάρνας. Με δεδομένο πως εφόσον δεν έπαιρναν κάρτα στο  ματς με τον Βόλο, οι υπόλοιπες μηδενίζονται πριν από την έναρξη των play offs, ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να επιλέξει ποιον να προστατεύσει  εν όψει της  πρεμιέρας για να μην πάρει το ρίσκο και με τους δύο. Και αποφάσισε τον Σβάρνα, γεγονός που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη στους περισσότερους. (ΕΦΣΥΝ)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.