Header Ads


Η Κυβέρνηση οδηγεί σε διάλυση τον αθλητισμό!

Η Κυβέρνηση οδηγεί σε διάλυση τον αθλητισμό!


Απίθανα πράγματα από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους καθώς ξαφνικά ανακοινώθηκε ότι δεν ανοίγουν τα πρωταθλήματα που... άνοιξαν πριν μια εβδομάδα.
Αναμένοντας την διευκρινιστική ΚΥΑ, οδηγείται σε διάλυση ο αθλητισμός.

Φρένο σε πρωταθλήματα που ήταν έτοιμα να αρχίσουν (έστω και με καθυστέρηση) καθώς πήραν το πράσινο φως πριν από μια εβδομάδα, βάζει η Πολιτεία λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και ουσιαστικά διαλύει τον αθλητισμό.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, και μένει να επιβεβαιωθεί από την Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 16 Μαρτίου, αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα πλην της Super League 1 και 2, της Basket League και της Volley League.

Τα πρωταθλήματα δηλαδή που έχουν αρχίσει προπονήσεις έπειτα από καιρό και ενώ βρίσκονται σε αναστολή ήδη τέσσερις μήνες όπως η Α1 μπάσκετ γυναικών (το τζάμπολ είχε προγραμματιστεί για τις 7/3), η Α1 πόλο και η Α1 χάντμπολ και ήταν έτοιμα να αρχίσουν, ή αυτά που ξεκίνησαν πρόσφατα, μπαίνουν στον πάγο και έτσι διαλύεται ο ερασιτεχνικός και ημιεπαγγελματικός αθλητισμός.

Αθλητές οδηγούνται σε ανεργία, τα πρωταθλήματα τινάζονται στον αέρα καθώς δεν υπάρχει χρόνος για την ολοκλήρωση τους και αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπάρχει κεντρικός τρόπος αντιμετώπισης σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως ο αθλητισμός.

Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι φαίνεται  ότι τα έχουν χαμένα αφού άλλα λένε πριν από μία εβδομάδα και άλλα ανακοινώνουν τώρα οδηγώντας τον αθλητισμό στη διάλυση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.