Header Ads


ΑΕΚ - Μάλαγα: Ο τελευταίος ευρωπαϊκός αγώνας στο «Νίκος Γκούμας»! (vid)

ΑΕΚ - Μάλαγα: Ο τελευταίος ευρωπαϊκός αγώνας στο «Νίκος Γκούμας»! (vid)


Σημαδιακή ημέρα η σημερινή για την ΑΕΚ, καθώς στις 27 Φλεβάρη του 2003 η Ένωση έδωσε, όπως αποδείχθηκε (δυστυχώς) στην πορεία το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο «Νίκος Γκούμας». 
Η στιγμή που η ΑΕΚ θα μπει στο Ναό της στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δώσει ξανά ευρωπαϊκό ματς πλέον δεν αργεί. Πέρασαν όμως από εκείνο το βράδυ 18 ολόκληρα χρόνια.

Ηταν η φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Ισπανική Μάλαγα, στη ρεβάνς του 0-0 μία εβδομάδα νωρίτερα. Σε μία γεμάτη Φιλαδέλφεια οι ελπίδες πρόκρισης ήταν μεγάλες, όμως ήρθε μία… τσάμπα ήττα και ένας κακός αποκλεισμός. Το γκολ του Αντόνιο Σάντσες στο 26’, έπειτα από λάθος εκτίμησε Χιώτη και άμυνας έφερε την τελικά ήττα και το φινάλε εκείνου του ξεχωριστού ευρωπαϊκού ταξιδιού, στο οποίο η ΑΕΚ έκανε έξι ισοπαλίες σε έξι ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με Ρεάλ, Ρόμα και Γκενκ, ενώ στους 32 του ΟΥΕΦΑ απέκλεισε με δυο μεγάλες νίκες τη Μακάμπι Χάιφα.

Ηταν το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας»…

AEK (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χιώτης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου (78’Κωνσταντινίδης), Ράιτ, Κασάπης, Ζαγοράκης, Μαλαδένης, Τσιάρτας (68’ Πετκοφ), Γεωργάτος (46’ Ιβιτς), Λάκης, Νικολαϊδης


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.