Header Ads


Survivor Spoiler: Αυτή αποχωρεί σήμερα!

Survivor Spoiler: Αυτή αποχωρεί σήμερα!


Όχι δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι περισσότεροι! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ SPOILER!
Έχουμε ακούσει πολλές φορές πως το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) μάθαμε τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ανθή, Σοφία και Μαριάνθη βγήκαν στον… τάκο και η κλίκα που έχουν δημιουργήσει -αναγκαστικά- θα σπάσει απόψε.

Είδαμε στο Twitter να δημιουργείται «κίνημα» με το hashtag #Ανθη_φυγε με χιλιάδες σχόλια κατά της Σαλαγκούδη και τους χρήστες να ζητούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

UPDATE - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ SPOILER! Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη! Ναι, θα το ζήσουμε! Είναι αλήθεια. Αμέσως μου ήρθε η περιγραφή του Κώστα Βερνίκου όταν σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα ο Θοδωρής Ζαγοράκης! Με μια μικρή παραλλαγή! «Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη! Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια!».

Καιρός ήταν. Είχε κουράσει το πράγμα. Το κοινό είχε απηυδήσει με την παρουσία της. Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα.

Δείτε τι είχε γίνει σε συζητήσεις κλπ ανάμεσα στους παίκτες.


Η Μαριάνθη και η Σοφία γλίτωσαν, ωστόσο έχουν προδιαγράψει το μέλλον τους. Έκαναν κακή επιλογή στηρίζοντας τη χειρότερη παίκτρια που έχει μπει ποτέ. Αν δεν ήταν οι καινούργιοι παίκτες, θα ήταν οι επόμενες. Ο καλύτερος είναι ο Κώστας που… γύρισε το μπιφτέκι και τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο και τους λοιπούς. Κέρδισε κάπως κάποιους πόντους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.