Header Ads


«Αυτούς τους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ για να κάνει πρωταθλητισμό»

«Αυτούς τους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ για να κάνει πρωταθλητισμό»


Για 6 μεταγραφές θα προχωρήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι - Σε ποιες θέσεις θα έρθουν παίκτες!
Η ΑΕΚ, με την υπάρχουσα κατάσταση του ρόστερ, φαίνεται πως χρειάζεται να κάνει έξι μεταγραφές (τερματοφύλακα, στόπερ – ηγέτη, αριστερό μπακ, ένα ακόμα δημιουργικό χαφ και αντικαταστάτες των Λιβάγια και Ολιβέιρα) με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό η ελληνική ομάδα.

Πρόκειται για άποψη που εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην ανάγκη της Ένωσης να προβεί σε έξι μεταγραφές ενδεκάδας και να μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Και έτσι θα μπορέσει να βαδίσει για την επόμενη μέρα.

Στόχος είναι να κάνει κινήσεις που θα ενισχύσει το ρόστερ ενώ μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε ότι- γνωρίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του Μανόλο Χιμένεθ- πρέπει η ΑΕΚ να αποφασίσει αν θα πορευτεί μαζί του. Πάντως, οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής σπάνια «βγαίνουν».

Να σημειωθεί πως ο Όλεγκ Νταντσένκο αποτελεί τη μεταγραφή της «12ης ώρας» για την ΑΕΚ, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου 2021. Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια, η Ένωση ανακοίνωσε παίκτη στην «εκπνοή» του χρόνου. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ήταν ανέκαθεν πιο δύσκολη από την αντίστοιχη του καλοκαιριού.

Όμως, η σωστή λειτουργία ενός club, σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία των υπευθύνων, έχει φέρει αρκετές φορές αποτελέσματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Το «κλειδί» είναι οι συμφωνίες να κλείνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όσο περνούν οι εβδομάδες, οι πραγματικά καλοί παίκτες βρίσκουν «στέγη» και αυτοί που παραμένουν διαθέσιμοι είναι φυσικό να περιορίζονται σε πιο χαμηλό επίπεδο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ΑΕΚ πέτυχε «διάνα» σε μεταγραφή Ιανουαρίου, αρκεί αυτή να είχε τελειώσει μέσα στο πρώτο 20ήμερο. Αυτό σημαίνει ότι «δουλεύεται» αρκετό καιρό. Τα παραδείγματα είναι πολλά: Ζούλιο Σέζαρ και Βλάντο Ιβιτς (2005), Γιόχανσον (2015), Βράνιες (2017).
Αλλά εκτός από αυτούς, το κορυφαίο παράδειγμα όλων, είναι ο ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Ο καλύτερος ξένος στην Ιστορία του «Δικέφαλου Αετού» και ένας από τους κορυφαίους που έπαιξαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 1989, καθώς τότε οι χειμερινές μεταγραφές γίνονταν τον Δεκέμβριο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τονι Σαβέβσκι από τη Βαρντάρ Σκοπίων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.