Header Ads


«Η ΑΕΚ ψάχτηκε για Ερερίν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου!»

«Η ΑΕΚ ψάχτηκε για Ερερίν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου!»


Η ΑΕΚ κυνήγησε την περίπτωση του τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ιάγο Ερερίν.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική «AS», η οποία υποστηρίζει πως η Ενωση προσπάθησε να φέρει στην Αθήνα τον 33χρονο τερματοφύλακα λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Τον Βάσκο διεκδίκησε σύμφωνα με την AS και η Μαγιόρκα, ωστόσο στην περίπτωση της ισπανικής νησιωτικής ομάδας δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Ερερίν είχε συνδεθεί μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό. Ο Ερερίν είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας με γεμάτες σεζόν στην καριέρα του, που όμως φέτος δεν παίζει στην Αθλέτικ.

Η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος ήταν παράξενη για την ΑΕΚ. Στις 27 Δεκεμβρίου ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, ενώ τέσσερις ημέρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Παναγιώτη Κονέ. Έτσι, η ΑΕΚ με νέο προπονητή μετά τον Μάσιμο Καρέρα και νέο τεχνικό διευθυντή μετά τον Ιλια Ιβιτς έμπαινε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με αρκετές ανάγκες και παράλληλα εν μέσω σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τελικά μετά από ένα μήνα… θρίλερ με θέσεις και ονόματα να «παίζουν», η ΑΕΚ απέκτησε τον Ολεγκ Νταντσένκο για να καλύψει το κενό του δεξιού μπακ. Με σημαντική καθυστέρηση είναι η αλήθεια, για μία θέση που γνώριζε ότι έχει πρόβλημα από τον Δεκέμβριο. Ο Ουκρανός αγοράστηκε από την Ρούμπιν Καζάν και έρχεται για να φέρει… επιθετικά στοιχεία στην θέση του δεξιού μπακ, ενώ νωρίτερα είχαν επαφές και με τους Λαλά, Λέκουε και Τερ Αβιστ δίχως να προχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως τσέκαραν για πιθανή ενίσχυση τους τον Γενάρη και για στόπερ και για τερματοφύλακα. Υπήρχε επαφή Κονέ-Παπασταθόπουλου που δεν ευοδώθηκε, όπως και με Βράνιες, αλλά τελικά η ΑΕΚ δεν κοίταξε για άλλον στόπερ. Επίσης για τερματοφύλακα η Ενωση τσέκαρε την περίπτωση του Μίκαελ Βέριπς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά έκανε πίσω λόγω της επιμονής των Αγγλων για δανεισμό δίχως οψιόν αγοράς.


Στο κομμάτι των αποχωρήσεων, η ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιο του Παουλίνιο που πήγε στην Ζιλ Βιθέντε, έθεσε στο περιθώριο τους Μάρκο Λιβάια και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ενώ έδωσε δανεικούς τους Μπότο, Καρακλάιτς και Σιμάο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.