Header Ads


«Θρίλερ» με Λιβάγια, όλα ανοιχτά!

«Θρίλερ» με Λιβάγια, όλα ανοιχτά!


Η ΑΕΚ διαψεύδει τον...εαυτό της για χιλιοστή φορά - Πέρασε και το 20ήμερο και ακόμη όλα ανοιχτά - Δείτε τι αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ εδώ και λίγη ώρα δίνει ενημέρωση για το θέμα του Μάρκο Λιβάγια, πως οι επαφές που είναι σε εξέλιξη, δεν έχουν οδηγήσει ακόμη σε κάποιο σαφές αποτέλεσμα.



Μάλιστα η ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ αποδεσμεύει τις εξελίξεις από την σημερινή ή ακόμη και την αυριανή μέρα. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κρίσιμη μέρα για τον Μάρκο, ούτε θα γίνει κάτι απόψε ή αύριο», είναι η θέση της ΑΕΚ, που συμπληρώνεται από την προσεκτικά διατυπωμένη έκφραση πως «δεν τίθεται θέμα κρίσιμης συνάντησης, σήμερα ή αύριο».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλει να κρατήσει το θέμα χαμηλά, όσο δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη και το μόνο δεδομένο που προκύπτει από την ενημέρωση που δίνει, είναι πως δεν βλέπουν οριστική εξέλιξη απόψε ή ακόμη και αύριο.

Μετά τις τελευταίες επαφές απόφαση της πλευράς της ΑΕΚ, είναι να μη κλείσει το θέμα με δική της πρωτοβουλία. Όχι τουλάχιστον άμεσα. Κάτι που σημαίνει πως θεωρούν πως υπάρχει έδαφος για συμφωνία κι απαιτούνται περαιτέρω χειρισμοί. Έτσι, φαίνεται πως θα υπάρξει συνέχεια στο αμέσως επόμενο διάστημα και σε κάθε περίπτωση, παρά το γεγονός πως δεν έχει προκύψει συμφωνία, δεν υπάρχει καμιά σκέψη για περιορισμό του ρόλου του Μάρκο Λιβάγια στην ομάδα.

Έτσι, στην ουσία ακυρώνεται στην πράξη το χρονικό όριο των 20 ημερών που είχε θέσει η ΑΕΚ και δημόσια, ως διάστημα που είχε ζητήσει και ο Παναγιώτης Κονέ για να μπει κατά κάποιο τρόπο στην ουσία των υποθέσεων και του Λιβάγια και του Ολιβέιρα. Όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.