Header Ads


«Μπαμ» με Κένι Λαλά θέλει η ΑΕΚ!

«Μπαμ» με Κένι Λαλά θέλει η ΑΕΚ!


΄
Να πυροδοτήσει την βόμβα με τον Κένι Λαλά θέλει η ΑΕΚ στο δεξί άκρο της άμυνας - Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης!
Κενι Λαλα - ΑΕΚ: Ενα δεξί μπακ από το πολύ πάνω ράφι προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κονέ έχει πάρει το πράσινο φως και εδώ και μέρες διαπραγματεύεται και προσπαθεί να κλείσει τον Κένι Λαλά



Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Στρασμπούρ είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειάζεται η ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα πολύ επιθετικο φουλ μπακ με άριστη τεχνική αλλά και τακτική παιδεία για την θέση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Στρασμπούρ εκτελεί σχεδόν όλα τα επιθετικά στημένα, κόρνερ, φάουλ ακόμη και τα πέναλτι, ενώ έχει πολύ καλή σέντρα για αυτό και έχει αρκετές ασίστ αλλά έχει δημιουργήσει και υποσχόμενες φάσεις με δικές του ενέργειες. 

Χαρακτηριστικό είναι πως αν και δεξί μπακ φοράει στην πλάτη το νούμερο 10. Είναι ο παίκτης που ξεχώρισε άμεσα από μία μεγάλη λίστα ο Παναγιώτης Κονέ και πήρε το “πράσινο” φως από την διοίκηση για συνομιλίες μαζί του.

Πρόκειται για μια πολύ ακριβή περίπτωση αφού μιλάμε για ποιοτικό παίκτη και βασικότατο στο Γαλλικό πρωτάθλημα όμως η ΑΕΚ κάνει την προσπάθεια της αφού είναι ένας ποδοσφαριστής πολύ υψηλού επιπέδου που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει ανανεώσει με την Στρασμπούρ  καθώς, θέλει να πάει σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Σ

ημειώνεται πως δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Γαλλίας και η ΑΕΚ προσπαθεί να είναι η πρώτη ομάδα που θα τον βγάλει από την χώρα του. 

Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη γιατί πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει προσελκύσει κι άλλες ομάδες κυρίως από την χώρα του όμως η ΑΕΚ έχει τύχη καθώς ο Παναγιώτης Κονέ του έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ και βέβαια μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. 

Η ΑΕΚ θέλει  πάρα πολύ τον Λαλά και για αυτό τον λόγο προσπαθεί να αποσπάει την υπογραφή του για το καλοκαίρι από τώρα, αφού διαπραγματεύεται νόμιμα απευθείας μαζί του και αν τα καταφέρει θα προσπαθήσει να δελεάσει την Στρασμπούρ με κάποιο ποσό για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα και να του δώσει την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Ο Κένι Λαλά έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου του 1991, έχει ύψος 1.78μ. και βρίσκεται στην ομάδα του Στρασβούργου από το 2017.  Μάλιστα, την σεζόν 2018-2019 αναδείχτηκε κορυφαίος δεξιός μπακ της Ligue 1, ενώ, συνολικά, με τη φανέλα του Στρασβούργου, μετράει 13 γκολ και 18 ασίστ, σε 129 παιχνίδια. Φέτος, έχει αγωνιστεί και στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ σε 1.600 αγωνιστικά λεπτά.

Στο παρελθόν, ο Λαλά έχει παίξει και σε Λανς (2015-2017, 74 ματς, 2 γκολ, 4 ασίστ), Βαλενσιέν (2011-2015, 64 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), ενώ έχει παίξει και σε 5 ματς με την φανέλα της Παρί FC. Συνολικά, ο Λαλά μετράει 135 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας, 105 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.