Header Ads


Φέρνει πρόταση και αποχωρεί ο Χνιντ!

Φέρνει πρόταση και αποχωρεί ο Χνιντ!


Ο μάνατζερ του Χνιντ φαίνεται πως έχει ήδη πρόταση για τον πελάτη του ώστε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες!
Η αλήθεια είναι πως η θητεία του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα περίμενε ο Τυνήσιος στόπερ, όταν το περασμένο καλοκαίρι υπέγραφε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.



Ο 23χρονος στόπερ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας και να κερδίσει μια σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Να θυμίσουμε πως ο Χνιντ μετράει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, με 9 ματς στη Super League και 2 στο Europa League.

Το γεγονός πως δεν έχει βρει θέση βασικού είναι κάτι που εδώ και καιρό βάζει στην…πρίζα τον εκπρόσωπό του.

Κι αυτό συμβαίνει επειδή (κατά τον μάνατζερ του) τίθεται σε κίνδυνο η παρουσία του Τυνήσιου αμυντικού στην Εθνική ομάδα της χώρας του και κατ΄επέκταση η συμμετοχή στο εμπορικό…ραντεβού του επόμενου Κόπα Άφρικα.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο ο agent, Μοέζ Τσεμπί, είχε τονίσει πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος καθώς δεν παίζει όσο θα ήθελε στην ΑΕΚ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ελληνική ομάδα.  

Εσχάτως και σύμφωνα με όσα μεταφέρει στο στενό περιβάλλον του ο εκπρόσωπος του Χνιντ, φέρεται να «μαγειρεύει» πρόταση στην ΑΕΚ για το δανεισμό του πελάτη του σε άλλη ομάδα που θα εμπεριέχει και καλοκαιρινή οψιόν αγοράς.

Μάλιστα η πρόταση είναι σχεδόν έτοιμη και σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ του Χνιντ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (8/1) θα έχει κατατεθεί στην Ένωση.

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως στις δηλώσεις – διαμαρτυρίας που είχε κάνει πριν από 1,5 μήνα ο agent Μοέζ Τσεμπί, είχε αναφέρει πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον στόπερ της Ένωσης από μια ρωσική και μία ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.