Header Ads


«Οι πέντε παίκτες της ΑΕΚ που πρέπει να τελειώσουν!»

«Οι πέντε παίκτες της ΑΕΚ που πρέπει να τελειώσουν!»


Δημοσιογράφος της ΑΕΚ μιλάει με ονόματα για πρώτη φορά - Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να τελειώσουν και να μην μπουν ξανά στην 11άδα!
Σημερινό άρθρο στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» αναφέρει ποιοι παίκτες πρέπει να «τελειώσουν» από την ΑΕΚ άμεσα και η Ένωση να περάσει σε μια νέα εποχή.


Αναλυτικά το άρθρο του Τάσου Τσατάλη στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:

Αυτή την στιγμή τουλάχιστον πέντε παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί προχθές, πρέπει να περάσουν έξω. Δεν είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο ευθύνης, δεν έχουν όλοι την ίδια προσέγγιση, αλλά αντιπροσωπεύουν πλέον το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Την αδυναμία της ΑΕΚ να κάνει ένα βήμα μπροστά βασισμένη σε αυτούς.



Τι ωφελεί την ΑΕΚ μετά τον νέο καταποντισμό στο πρωτάθλημα, να συνεχίσει να βασίζεται στον Μάνταλο, τον Σιμόες, τον Τσιγκρίνσκι, τον Λιβάγια, τον Μπακάκη; Μόνο κακό γίνεται πλέον και μόνο κακό κάνουν και στους υπόλοιπους. Έχουν προσφέρει, αξίζουν εκτίμησης και σεβασμού, αλλά εδώ και 2,5 χρόνια έχουν μπολιαστεί με την ηττοπάθεια, το σκύψιμο του κεφαλιού, αναπαράγουν μιζέρια. Να τα λέμε όπως είναι, δεν ωφελεί σε τίποτα πλέον κάτι άλλο.


Η ΑΕΚ έχει κάνει κινήσεις το καλοκαίρι που της δίνουν την δυνατότητα υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν να επιδιώξει νέο ξεκίνημα. Με άλλον αέρα, άλλα πρόσωπα. Ακόμη και τώρα, μπορεί να στήσει ενδεκάδες χωρίς αυτούς, που να έχουν ενδιαφέρον και για τον κόσμο και κυρίως να έχουν ζωή μέσα τους και όχι μιζέρια.

Έχει στα άκρα της επίθεσης Λιβάι, Τάνκοβιτς και από πίσω Μαχαίρα και Αλμπάνη. Ας παίζει έστω ο Μάνταλος, αφού δεν υπάρχει άλλο επιθετικό χαφ για τον άξονα, αλλά τουλάχιστον αυτό το αστείο με τον Λιβάγια πρέπει να τελειώνει εδώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.