Header Ads


Η επόμενη μέρα του Καρέρα μετά την ΑΕΚ!

Η επόμενη μέρα του Καρέρα μετά την ΑΕΚ!


Τι σχεδιάζει ο Ιταλός τεχνικός - Τι σκέφτεται μετά το διαζύγιο του με την ΑΕΚ - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του!
Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, όλα κάποτε τελειώνουν. Τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης. Έτσι και με την θητεία του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.



Ένα χρόνο (και κάτι…ψιλά) μετά την άφιξη του κόουτς στα Σπάτα, έπεσαν τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 56χρονος τεχνικός αποχώρησε έπειτα από 50 αγώνες στον πάγκο της Ένωσης και η ζωή συνεχίζεται.

Τόσο για τους «κιτρινόμαυρους» που ετοιμάζονται να ανταμώσουν με τον (παλιόφιλο) Μανόλο Χιμένεθ, όσο και για τον Καρέρα που κοιτάει μπροστά και κάνει σχέδια για τον επόμενο πάγκο του.

Μπορεί στα αυτιά του Ιταλού προπονητή να φτάνουν ανά διαστήματα «σειρήνες» από την Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο ο ίδιος δεν…ψήνεται σε αυτό το τάιμινγκ για την προοπτική μιας νέας συνεργασίας με την ρωσική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, εκτός από την Σπαρτάκ και η συμπολίτισσα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει διερευνήσει την προοπτική της συνεργασίας με τον Καρέρα, χωρίς ωστόσο να αλλάζει το σκεπτικό του κόουτς σχετικά με την επιστροφή του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Βασική προτεραιότητα του μέχρι πρότινος τεχνικού της ΑΕΚ αποτελεί ο προπονητικός επαναπατρισμός, ή για να το γράψουμε διαφορετικά ένας ιταλικός πάγκος.

Ο Καρέρα εκτός από τα λίγα φεγγάρια στα οποία διετέλεσε υπηρεσιακός τεχνικός της Γιουβέντους, δεν έχει δουλέψει σε καμία άλλη ομάδα της χώρας του.

Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει μετά το «game over» στην ΑΕΚ.

Έστω κι αν η επιστροφή στην πατρίδα έπειτα από τον ένα χρόνο της παραμονής στην Ελλάδα προέκυψε απότομα και σίγουρα όχι με τον τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε.

Χωρίς το παράσημο ενός τίτλου ραμμένο στη στολή του από το διάστημα της κοινής πορείας του με την Ένωση.

Η Τζένοα και η Ουντινέζε ήταν δύο ομάδες που στο παρελθόν εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έφαγαν άκυρο με τον Καρέρα να παραμένει πιστός στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος έχει πάντα ως μεγάλο απωθημένο την τεχνική καθοδήγηση της Γιουβέντους.

Buona fortuna (καλή τύχη) signore.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.