Header Ads


Παπαδόπουλος: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)


Την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (29/11 19:30) για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος.


Ως ο πολυτιμότερος παίκτης στον εντός έδρας αγώνα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αναδείχτηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος,

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων σε δηλώσεις που έκανε κατά την βράβευσή του εξέφρασε την πίστη του, ότι οι «κιτρινομπλέ» μπορούν να κερδίσουν την ΑΕΚ, στον εντός έδρας αγώνα που δίνουν την Κυριακή (29/11 19:30) για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανάδειξη του ως MVP στο ματς με τον Απόλλωνα: «Είναι μισή χαρά γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παρ' όλα αυτά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την φετινή του αγωνιστική κατάσταση: «Το αισθάνομαι. Είναι και θέμα ρέντας, να σε πάει λίγο το παιχνίδι. Αλλά με χαροποιεί ότι δείχνω ένα σταθερό πρόσωπο και μια σταθερότητα»
 
Για το ματς με την ΑΕΚ : "Στόχος της ομάδας είναι να κάμψει μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε και αν δείξουμε το πρόσωπο που μπορούμε σαν ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε τη νίκη".

Για το αήττητο σερί εντός έδρας:«Είναι κάτι αξιοσέβαστο και πρέπει να επεκτείνουμε το σερί».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.