Header Ads


ORIGINAL21: «Οι ιδέες μας δεν εκκενώνονται - Το πάθος μας για την ΑΕΚ δεν σφραγίζεται!»

ORIGINAL21: «Οι ιδέες μας δεν εκκενώνονται - Το πάθος μας για την ΑΕΚ δεν σφραγίζεται!»


Η ανακοίνωση της ORIGINAL 21 για το «σφράγισμα» του club της Αλεξανδρούπολης!




Αναλυτικά: 

Αλεξανδρούπολη 1987-1988: Μια παρέα παιδιών που ακολουθεί "αρρωστημένα" παντού την ΑΕΚ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και στεγάζει στην πασίγνωστη πλέον Εμπορίου 7 το τοπικό κλαμπ της ORIGINAL 21. Από τότε μέχρι και σήμερα κυματίζει περήφανη η σημαία της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 για 33 ολόκληρα χρόνια.

Αλεξανδρούπολη 23-11-2020: Μια ημερομηνία που θα θυμόμαστε πάντα. Είναι η ημερομηνία που η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21 αλλά και συνολικά η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ δέχθηκε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Το ιστορικό κλαμπ της Αλεξανδρούπολης, που επί 33 συναπτά έτη αποτελεί σημείο αναφοράς στην κίτρινη πόλη του Έβρου, σφραγίστηκε μετά από απόφαση του οικείου αστυνομικού τμήματος με αβάσιμους ισχυρισμούς.

Το τι σημαίνει ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21, για τον σύλλογο της ΑΕΚ αλλά και για την ίδια την πόλη το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά.. Φίλοι και αντίπαλοι.. Τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια το κλαμπ της Αλεξανδρούπολης ακολουθεί πιστά παντού την ΑΕΚ, στηρίζει κάθε αγωνιστικό τμήμα της, υπηρετεί πιστά και μεταλαμπαδεύει στις εκεί νέες γενιές τα ιδεώδη και τις αξίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και της ΟRIGINAL 21, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πολυποίκιλες κοινωνικές δράσεις με αποκλειστικό γνώμονα την στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.

Το αστυνομικό τμήμα της ΑΕΚούπολης έλαβε μια αιφνίδια, περίεργη, έωλη και νομικά αβάσιμη απόφαση και προχώρησε στην σφράγιση του ιερού για εμάς χώρου της Εμπορίου 7, στηριζόμενη σε ισχυρισμούς που προκαλούν απορίες και σύνθετες σκέψεις σε όσους κινούνται στον οπαδικό χώρο. Δεν υφίσταται ασφαλώς λόγος να αναπτύξουμε σήμερα δημόσια τα επιχειρήματά μας σε αυτή την αστεία και απαράδεκτη απόφαση του Α.Τ Αλεξανδρούπολης. Θα γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες για να λάμψει όλη η αλήθεια και είμαστε πεπεισμένοι πως θα δικαιωθούμε πανηγυρικά σε μερικούς μήνες όταν και θα αποκατασταθεί η σημερινή αδικία. Και τότε, να είστε σίγουροι όλοι, ότι αυτοί που σήμερα γελάνε και έβαλαν την υπογραφή τους με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τόσο τους εντολείς τους σφραγίζοντας το κλαμπ, όσο και δικά τους προσωπικά οπαδικά συμφέροντα, θα λογοδοτήσουν. Και ο νοών νοείτω...! Είναι ζήτημα τιμής για εμάς... Και με αυτήν τη λέξη δεν παίζουμε!

Η ORIGINAL 21 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ενωμένη σα γροθιά τόσο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Το πλήγμα που δεχτήκαμε, αναγκάζει τα αδέρφια μας στην Αλεξανδρουπολη να μείνουν χωρίς στέγη για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, και μπορεί να μας πονά πολύ, αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνει απίστευτα, μας ξεσηκώνει και μας ενώνει ακόμα περισσότερο. Είναι γνωστό τοις πάσι εξάλλου το τι μπορει να κάνει η ORIGINAL 21 όταν βιώνει την αδικία στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της, στο πετσί της. Όλοι εμείς σήμερα βροντοφωνάζουμε στα αδέρφια μας στην Αλεξανδρούπολη ότι δεν είναι μόνοι τους, είμαστε δίπλα τους και τους καλούμε να παραμείνουν όπως είναι πάντα... όπως έχουμε μάθει μέσα από τα ιδεώδη και τα ιδανικά της ORIGINAL να είμαστε στην κάθε δύσκολη... Αλύγιστοι και μια γροθιά σε κάθε μορφή αδικίας!

Γνωρίζουμε καλά πως αυτό το απροσδόκητο κλείσιμο του εκεί συνδέσμου μας στοχεύει στην καταπίεση της κιτρινόμαυρης οπαδικής έκφρασης στη Βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς γι αυτούς, η προσπάθειά τους χρόνια τώρα πέφτει στο κενό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Μέχρι τότε, να είστε όλοι σίγουροι ότι θα αντικρίζετε τα παιδιά του τοπικού κλαμπ περήφανα και αποφασισμένα είτε σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, είτε σε πεζοδρόμια και πλατείες να συνεχίζουν αδιάλειπτα την πολυδιάστατη κοινωνική και οπαδική τους δράση μέσα από την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα.

Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται και δρα η ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης, καθώς και οποιοδήποτε κλαμπ μας στην Ελλάδα δεν είναι το οποιοδήποτε οίκημα. Αντιθέτως εδράζει, στέκεται, δρα και μάχεται για τα ιδεώδη της αγαπημένης μας ΑΕΚ παντού και κάθε στιγμή και αυτό δεν πρόκειται να το αλλοιώσει καμία παράνομη απόφαση καμίας αστυνομικής αρχής. Δεν πτοούμαστε, δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε με πάθος και να διαδίδουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 . Οι ιδέες της ORIGINAL 21 δεν εκκενώνονται. Το πάθος μας για την ΑΕΚ δεν σφραγίζεται.

Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που ζητάνε αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κάθε φορά που τους υποδέχονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα είναι ο οδηγός μας.

ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης...!! Η ιστοRία συνεχίζεται...

ΥΓ. Και φάπες και ξύλο πολύ...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.