Header Ads


Η «αποκάλυψη» της ΑΕΚ στην Ουκρανία!

Η «αποκάλυψη» της ΑΕΚ στην Ουκρανία!


Ούτε ο Τάνκοβιτς, ούτε ο Λιβάγια, άλλος ήταν η «αποκάλυψη» της ΑΕΚ με την Ζόρια!
Η ΑΕΚ έκανε περίπατο στην Ουκρανία με μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις «σκόρπισε» με 4-1 τη Ζόρια και απέκτησε ξανά ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η απουσία του Μάσιμο Καρέρα λόγω ζητήματος με την υγεία του από την Ουκρανία και το ματς με τη Ζόρια έχει φέρει τον Τζανλούκα Κολονέλο στο «τιμόνι» της ΑΕΚ. Ο βοηθός του Καρέρα δεν είναι άπειρος, αντίθετα έχει περάσει και ως πρώτος προπονητής από ομάδες.

Την προϊστορία του σε πάγκους θυμίζει η «Ώρα των Σπορ». «Ο Τζανλούκα Κολονέλο που λόγω της απουσίας του Μάσιμο Καρέρα θα αναλάβει καθήκοντα χεντ κόουτς στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ζόρια, έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής. Ο Ιταλός δούλεψε ως χεντ κόουτς στη χώρα μας στην Ζάκυνθο και την Επισκοπή και στην πατρίδα του στις Μπουτζιάνο και Πίζα. Κάτι που σημαίνει πως και πρωτάρης δεν είναι και θα θυμηθεί τα παλιά», αναφέρει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Εξαιρετική καθοδήγηση από τον Κολονέλο αλλά και από Παναγιωτάρα και...τηλεφωνικώς από τον Μάσιμο Καρέρα στον σημερινό αγώνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.