Header Ads


Σην πόρτα της εξόδου ο Βράνιες!

Σην πόρτα της εξόδου ο Βράνιες!


Ο Βενσάν Κομπανί θέλει να απαλλαγεί από τον Όγκνιεν Βράνιες - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις! 
Ο Ογκνιέν Βράνιες τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από την Άντερλεχτ προκειμένου να δικαιολογήσει το παχυλό του συμβόλαιο στην ομάδων των Βρυξελλών το οποίο (μαζί με τα μπόνους) αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Η Άντερλεχτ με τον Βενσάν Κομπανί στον πάγκο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βελγική ομάδα είναι δεδομένα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι σε 12 ματς πρωταθλήματος μετρά μόλις πέντε νίκες με συνέπεια να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι αν και αρχικά έδειχνε να εμπιστεύεται στο κέντρο της άμυνας τον Όγκνιεν Βράνιες, δείχνει με τις επιλογές του να έχει αναθεωρήσει τις επιλογές του, φτάνοντας στο σημείο να αφήσει τον Βόσνιο διεθνή εκτός 20άδας.

Αντί του Βράνιες, ο Κομπανί προτιμά τον Αμερικανό Μιάζγκα (ήρθε με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι) και τον 21χρονο Ντελκρουά. Ως τρίτος σέντερ μπακ λογίζεται πλέον ο 25χρονος Ολλανδός Λούκασεν.

Ο 31χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές, τις περισσότερες εξ αυτών τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 4 Οκτωβρίου στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ, όπου η Άντερλεχτ ηττήθηκε με 3-0.

Στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έχασε τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ο Βράνιες μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις την Άντερλεχτ, ωστόσο πλέον θεωρείται ξένο σώμα από τον Κομπανί, ο οποίος του χρεώνει την κακή εμφάνιση του στο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το πρώτο γκολ, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην αναμέτρηση με την Μπέβερεν.

Ο Βόσνιος δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον «βράχο» της ΑΕΚ και η Άντερλεχτ θα επιχειρήσει να βρει τρόπο τον Ιανουάριο για να γλιτώσει τα χρήματα του συμβολαίου του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.