Header Ads


«Προβληματισμός» στην ΑΕΚ με Ινσούα!

«Προβληματισμός» στην ΑΕΚ με Ινσούα!


Προβληματισμένοι στην ΑΕΚ με Ινσούα - Αποφασισμένοι να τους βγει το «στοίχημα» με Ινσούα αλλά δεν αποκλείεται και μεταγραφή - Δείτε ποιος «παίζει» δυνατά!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις προκειμένου να έχει ο Μάσιμο Καρέρα ένα πλήρες ρόστερ.



Φέτος, και λόγω της πανδημίας η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά σε σχέση με του καλοκαιριού.

Αυτό σημαίνει ότι όποια κενά έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ μπορούν να καλυφθούν σχετικά νωρίς.

Οι άνθρωποι της AΕΚ έχουν εντοπίσει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Τόσο αριστερά όσο και στα δεξιά.


Δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να εξετάζει και πάλι την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού,Μίικο Αλμπορνόζ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις προκειμένου να έχει ο Μάσιμο Καρέρα ένα πλήρες ρόστερ.

Φέτος, και λόγω της πανδημίας η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά σε σχέση με του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι όποια κενά έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ μπορούν να καλυφθούν σχετικά νωρίς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εντοπίσει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Τόσο αριστερά όσο και στα δεξιά.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Εμάνουελ Ινσούα, ο Έντερ Λόπεζ και ο νεαρός Μιτάι. Ο Αργεντινός έχει πάρει τη φανέλα βασικού και μπορεί να δώσει συγκεκριμένα πράγματα στην ομάδα του. Στο ρεπρτόριο του δεν υπάρχουν πολλά ανεβάσματα ούτε σέντρες ακριβείας. Αντίθετα ο Πορτογάλος είναι καλύτερος στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά έχει σημαντικές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι μετά τον τραυματισμό που δεν επανήλθε ποτέ στα δικά του στάνταρ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.