Header Ads


Κολονέλο: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία!»

Κολονέλο: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία!»


Αφιέρωσε τη νίκη στον Καρέρα και στους παίκτες που απουσίαζαν και στάθηκε στη σημαντικότητα του αποψινού αποτελέσματος ο Ιταλός.
Θρησκεία χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Τζιανλούκα Κολονέλο με δηλώσεις του στην Cosmote TV, αφιερώνοντας την αποψινή νίκη στον Καρέρα και στους παίκτες που απουσίαζαν ενώ στάθηκε στην σημαντικότητα του αποψινού αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Καρέρα στην Cosmote TV:

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε να κερδίσει εκτός έδρας με 1-4 από το 2002;

«Ειμαι πανευτυχής. Η ΑΕΚ είναι μία θρησκεία. Είναι αφιερωμένη στο σύνολο, στον κόσμο μας. Είχε να πετύχει καιρό μία νίκη. Είναι προϊόν δουλειάς αυτό που έγινε. Είναι αφιερωμένη και στον Μάσιμο Καρέρα και τον Μιχάλη Μπακάκη που είδαν το ματς από το σπίτι. Και στους άλλους παίκτες που δεν ήταν απόψε μαζί μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι απόψε σε αυτή τη θέση».

«Την διαφορά την κάνει πάντα το πνεύμα θυσίας που μπορεί να δείξει η ομάδα σε κάθε αγώνα. Το πνεύμα της ομαδικότητας, ότι ανήκουν σε ένα γκρουπ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα. Προετοιμάσαμε πάρα πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε. Δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Πώς βλέπει τη συνέχεια στον όμιλο;

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Άρη. Αν συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη να θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, τη δύναμη και τη θέληση που έχει αυτή η ομάδα να ξεπερνά τον εαυτό της, θα τα πάμε καλά. Περιμένουμε παίκτες σημαντικούς όπως ο Σιμόες, ο Σιμάνσκι. Θα δώσουν άλλη ώθηση και δυναμική στην ομάδα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.