Header Ads


Ιμπραχίμοβιτς: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας!

Ιμπραχίμοβιτς: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας!


Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε την πόρτα για μία πιθανή επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας, μετά τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάνε Άντερσον, ο οποίος κάλεσε τον 39χρονο στράικερ να κάνει το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση.
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και εθνική Σουηδίας τα τελευταία χρόνια ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, ύστερα από την απόφαση του 39χρονου σταρ της Μίλαν να αποχωρήσει το 2016 από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ωστόσο, το όνομα του Σουηδού, ο οποίος διανύει με τους "ροσονέρι" μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, έχει συνδεθεί έντονα τις τελευταίες μέρες με μία πιθανή επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Μάλιστα, ο Γιάνε Άντερσον πέταξε το μπαλάκι στον Ίμπρα και τόνισε πως προκειμένου να γυρίσει ξανά στην ομάδα θα πρέπει να το επιθυμεί ο ίδιος.

Από την άλλη, ο Σουηδός ανταπέδωσε την "πάσα" στον ομοσπονδιακό τεχνικό, υποστηρίζοντας πως το πρώτο βήμα είναι να τον καλέσει:

"Αν με καλέσει, θα του απαντήσω: δώσε μου χρόνο, πρέπει να το σκεφτώ. Αλλά πρέπει να βγει πρώτα από αυτό. Γιατί αν νομίζει ότι είμαι πολύ μεγάλος, δεν με ενδιαφέρει. Εάν νομίζει ότι μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα, θα το σκεφτόμουν", ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Aftonbladet".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.