Header Ads


Μένει με...μείωση στην ΑΕΚ!

Μένει με...μείωση στην ΑΕΚ!


Ανατροπή στην ΑΕΚ με πρωτοκλασάτο όνομα - Ανανεώνει και μένει στην ΑΕΚ με μείωση στο συμβόλαιό του!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη του στο sportdog.gr:

ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΙΡΑ: δεν ξέρω αν έφτασε πρόταση για αυτον στην ΑΕΚ, όπως γράφτηκε ή αν ήταν επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση στους "κιτρινόμαυρους" υπευθύνους, πως η πρόταση έφυγε και βρίσκεται... καθ´οδόν. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που άκουσαν τα αυτάκια μου, απο δυο διαφορετικούς ανθρώπους της μανατζερικής πιάτσας, Βρετανό και Έλληνα,που είχαν εμπλοκή πριν απο 1,5 χρόνο στο deal του διεθνή Πορτογάλου φορ με την ΑΕΚ. 


Στην εποχή του κορωνοϊού αλλά και με την σεζόν που κάνει ο Ολιβέιρα - συν το οτι είναι εκτός Εθνικής Πορτογαλίας - ήδη πήρε τα μηνύματα- κι απο διαφορετικές πλευρες μάλιστα- πως έχει ...περιορισμένη ζήτηση και κυρίως πως δεν μπορούν να βρεθούν τα λεφτά που καθαρίζει τώρα στην Ένωση (κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ). Μόνο που αυτό το έχουν καταλάβει και στην ΑΕΚ. 


Πού κατέληξαν οι φίλοι μου; Πως δεν θα τους έκανε εντύπωση, ίσα ισα που το βρήκαν και πιθανό ενδεχόμενο, να μείνει ο Ολιβέιρα τελικά στην ΑΕΚ, ανανεώνοντας το συμβολαιο του με περίπου το 70 % των αποδοχών του  τωρινού του συμβολαιού.  Διαφορετικά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έχει μόνο - όπως φαίνεται - την επιλογή της... Τουρκίας! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.