Header Ads


ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τα SMS στο 13033!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τα SMS στο 13033!


SOS - Τεράστια αλλαγή από την κυβέρνηση - Δείτε τι έκαναν!
Εδώ και τρεις ημέρες η χώρα έχει μπει και πάλι σε καραντίνα. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν κλείσει και φυσικά έχει επιστρέψει το SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών ωστόσο... 

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο 13033 σε σχέση με την πρώτη φάση της καραντίνας.

Εδώ και τρεις ημέρες η χώρα έχει μπει και πάλι σε καραντίνα. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν κλείσει και φυσικά έχει επιστρέψει το SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών. Αυτά που ίσχυαν δηλαδή και κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας. 

Ωστόσο όπως και τότε έτσι και τώρα υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα. Τι γίνεται αν ένας πολίτης στέλνει μεν SMS και λαμβάνει τη σχετική άδεια, αλλά το κάνει συνέχεια με αποτέλεσμα να είναι για αρκετή ώρα εκτός του σπιτιού του ; Η κυβέρνηση έχει πάρει τα μέτρα της σχετικά με αυτό το ζήτημα και αναμένεται να φέρει μια σημαντική αλλαγή σε όσα γνωρίζαμε.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και φυσικά δέχτηκε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα SMS. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το 13033 θα κόβει μετακινήσεις αν το σύστημα δει πολλές μετακινήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Βέβαια ακόμα και έτσι αν κάποιος θέλει να βγει ξανά, μπορεί να το κάνει αν έχει δεύτερο ή τρίτο αριθμό τηλεφώνου. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και η ατομική ευθύνη καθώς ο στόχος είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις στο ελάχιστο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.