Header Ads


Νίκη (8-2) επί του Νέου Ικονίου για τους Πρωταθλητές!

Νίκη (8-2) επί του Νέου Ικονίου για τους Πρωταθλητές!


Με το ευρύ 8-2 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Νέου Ικονίου για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους στη σεζόν στο “8×8” και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αναμένοντας πλέον τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας και της Κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της έκβασης του Πρωταθλήματος και της αγωνιστικής περιόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ άνοιξε γρήγορα το σκορ, καθώς μόλις στο 3′, με όμορφη συνεργασία ο Δελλαπόρτας έλαβε την ασίστ από τον Θανασάι και έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Γούσης βρέθηκε σε ίδια θέση και έκανε το 2-0, ενώ μέσα στα επόμενα 3 λεπτά ο Ντάτης με δύο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Η ΑΕΚ στο 10′ βρήκε εκ νέου δίχτυα, με τον Θανασάι να σκοράρει με πανέμορφο τακουνάκι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 13′ σε 5-1, όμως ο Ντάτης με δύο εκπληκτικά σουτ στον ουρανό της εστίας του Ικονίου διαμόρφωσε το 7-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Ζιάβας έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ακόμα περισσότερους παίκτες και δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα. Το Νέο Ικόνιο μείωσε σε 7-2 στο 22′, με τον Παπαδόπουλο να “γράφει” το τελικό 8-2, ενώ χάθηκαν και πολλές ακόμα ευκαιρίες.

ΑΕΚ – Νέο Ικόνιο 8-2
Σκόρερς: Δελλαπόρτας, Γούσης, Ντάτης (4), Θανασάι, Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.