Header Ads


«Ψάχνεται» για Γκρούγιτς η ΑΕΚ! (vids)

«Ψάχνεται» για Γκρούγιτς η ΑΕΚ! (vids)


Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Σέρβου χαφ, Μάρκο Γκρούγιτς της Λίβερπουλ - Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Κλοπ!
Μαρκο Γκρουγιτς ΑΕΚ: Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ και που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα εξετάζει αν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει το sport24.gr, πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό χαφ, Μάρκο Γκρούγιτς, έναν παίκτη που διαθέτει επακριβώς τα στοιχεία που απουσιάζουν από την κιτρινόμαυρη μεσαία γραμμή, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται και για μία εύκολη περίπτωση, καθώς μιλάμε για ποδοσφαιριστή με market value μεγαλύτερο 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γκρούγιτς είναι στη λίστα του Ίλια Ίβιτς εδώ και αρκετές εβδομάδες με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να ψάχνει τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει ο δανεισμός του από τον αγγλικό σύλλογο.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του sport24.gr, οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, ύστερα από δύο σερί δανεισμούς στη Χέρτα, θα επιθυμούσε την πώλησή του αντί 20.000.000 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις της.

Ο Γκρούγιτς είναι η πρώτη μεταγραφή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, μετρώντας 14 συμμετοχές με τους "κόκκινους", ενώ τη διετία που αγωνίστηκε στη Χέρτα είχε εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 54 αγώνες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.