Header Ads


Αγγελόπουλος: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο - Έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας»

Αγγελόπουλος: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο - Έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας»


Τη φιλοδοξία της ΑΕΚ να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο -βασισμένη και στο γεγονός ότι είναι κατά πολύ ενισχυμένη φέτος- τόνισε ο Μάκης Αγγελόπουλος.
Τους υψηλούς στόχους της φετινής ΑΕΚ -ως απόρροια και της σημαντικής μεταγραφικής της ενίσχυσης- υπογράμμισε ο Μάκης Αγγελόπουλος.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!


Στη συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάθεση του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα, ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ παραδέχθηκε τη φιλοδοξία για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου.

«Είναι σημαντικό για τη χώρα μας που θα διοργανώσει το τουρνουά, αλλά και σημαντικό για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση παγκοσμίως. Στα αμιγώς αγωνιστικά, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά.

Οι ομάδες είναι ενισχυμένες, εμείς θα παλέψουμε για τον τρίτο συνεχόμενο διεθνή τίτλο στη χώρα μας. Τίτλοι που καταξιώνουν την Ελλάδα στα μάτια του κόσμου»
, ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Στην ΑΕΚ κολυμπάμε πάντα κόντρα στο ρεύμα. Θεωρούμε ότι όσο πιο κόντρα πας, τόσο θα φτάσεις στην πηγή. Με βεβαιότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Θα διεκδικήσουμε τους πέντε στόχους που έχουμε μπροστά μας.

Όσον αφορά στο διαρκείας, αυτό έχει τη μορφή στήριξης προς την ομάδα. Έχει και τη μορφή επιβράβευσης για όσα έχει πετύχει η ομάδα ως και σήμερα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα μας θα είναι η ανταγωνιστικότερη των τελευταίων ετών.

Εμείς οι φίλαθλοι αισθανόμαστε λίγο στοχοποιημένοι, ριγμένοι. Κάποια στιγμή αυτή η ρατσιστική προσέγγιση πρέπει να χαλαρώσει. Πάντα σεβόμενοι τα πρωτόκολλα».


Παράλληλα ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της νέας έδρας που θα έχει η ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Η συμφωνία με την Κυβέρνηση σχετίζεται με την αναμόρφωση του κλειστού από γήπεδο πάλης σε γήπεδο μπάσκετ και ταυτόχρονα παίρνουμε και τη συντήρηση του χώρου. Υπάρχει ένας συντελεστής προς εκμετάλλευση γύρω από το γήπεδο. Σε πρώτη φάση θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά αξιοποίησης Ολυμπιακού Κλειστού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.