Header Ads


Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για Νασίμ Χνιντ!

Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για Νασίμ Χνιντ!


Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα για τον Νασίντ Χνιντ - Η θέση της Ένωσης, τι διαρρέει!
Από την Ένωση ξεκαθαρίζεται όμως πως η μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη και δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Σφαξιέν.
Όπως αναφέρει το aek365, από την πλευρά της ΑΕΚ τονίζουν ότι ο Χνιντ δεν είναι ο μοναδικός σέντερ μπακ από την... μετα - Βράνιες λίστα με τον οποίον υπάρχουν επαφές και ακόμη κι αν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή η ΑΕΚ θα κλείσει άμεσα σέντερ μπακ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, το aek365, αναφέρει πως o Νασίμ Χνιντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιλια Ιβιτς που πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του αλλά και στην εξέλιξη που θα έχει παίζοντας στην Ευρώπη και πήρε την έγκριση του Μάσιμο Καρέρα που μετά την καθυστέρηση στις εξελίξεις με τον Βράνιες ήθελε έναν παίκτη με κύρια στοιχεία τον δυναμισμό και την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ παρακολούθησε αρκετό καιρό τον Χνιντ και κατέληξε πως πρέπει να προχωρήσει. Ετσι μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών αμέσως μετά την απόφαση να μην περιμένει άλλο την Αντερλεχτ για τον Βράνιες ο Ιβιτς έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Σφαξιέν ενώ τα έχει βρει  με τον ίδιο τον παίκτη για τετραετές, πιθανότατα, συμβόλαιο. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.