Header Ads


Το επόμενο «μπαμ» της ΑΕΚ μετά τον Ράις!

Το επόμενο «μπαμ» της ΑΕΚ μετά τον Ράις!


Ο Μάκης Αγγελόπουλος ετοιμάζει ομάδα για να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα!
Η ΑΕΚ έριξε μία νέα βόμβα με την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις και έτσι έγινε ακόμη πιο ισχυρή ενόψει των πολλών και δύσκολων υποχρεώσεων που έχει.
Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε πει ότι σταματάει το μπάσκετ, αλλά η Ένωση μπόρεσε και τον έπεισε ώστε να συνεχίσει. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φάιναλ-έιτ του Τσάμπιονς Λιγκ, που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί στην Αθήνα και οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να το κατακτήσουν πάση θυσία..

Με την απόκτηση του Ράις, η AΕΚ θυμίζει... Παναθηναϊκό, αφού έχει ακόμη τον Λοτζέσκι, τον Γιάνκοβιτς, τον Λάνγκφορντ, τον Ματσιούλις και τον Γόντικα, που επίσης έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο θυμίζει Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να προσπεράσει τους "πράσινους" στο νέο πρωτάθλημα που έρχεται.

Τόσο ο κόσμος της AΕΚ, όσο και μέσα στην ομάδα, θεωρούν ότι έχουν πλησιάσει πολύ αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό. Ηξεραν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν οι "πράσινοι" κατεβάσουν το μπάτζετ τους και το αγωνιστικό τους επίπεδο, κάτι που έγινε.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ ανέβασε έστω και λίγο το μπάτζετ της, ώστε και να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχει και Ολυμπιακός στην Α1 και όλη στην ΑΕΚ θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να πάρει και πάλι πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια. Τελευταία φορά που το είχαν κατακτήσει ήταν το 2002 με προπονητή τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Όταν τελειώσει το πρώτο μέρος του συμβολαίου του Ράις, τότε θα διαπιστωθεί αν ο Αμερικάνος θα θελήσει να μείνει μέχρι τέλους στην AΕΚ ή θα επιστρέψει στην οικογένειά του στις ΗΠΑ. Αν γίνει το δεύτερο, τότε ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν θα κάνει τίποτα άλλο παρά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να φέρει ένα όνομα από το ΝΒΑ. Τότε θα μείνουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και έτσι θα υπάρχει δυνατότητα για σπέσιαλ επιλογή.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν πρόκειται να κάνει άλλη ουσιαστική κίνηση παρότι ακούγονται συχνά πυκνά τα ονόματα του Μάντζαρη και του Μπουρούση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.