Header Ads


ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-2

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-2


Στο τελευταίο της φιλικό πριν από τον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ ήταν φανερά ανέτοιμη και υπέστη την ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (1-2), που παρουσιάστηκε με… συνταγή Κάναντι.
Αν ο κύριος ενδιαφερόμενος στο φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο ήταν οι «κιτρινόμαυροι» που σε μία εβδομάδα έχουν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, τότε τα νέα που προέκυψαν δεν είναι ευχάριστα.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ηττήθηκε 2-1 από τους φανερά πιο έτοιμους Περιστεριώτες, παρουσιάζοντας πολλές ανορθογραφίες στην αμυντική της συμπεριφορά στις στατικές φάσεις, ενώ αρκετά ήταν και τα αβίαστα λάθη των κεντρικών αμυντικών σε θεωρητικά εύκολες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά την παραγωγή παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο που ο Μάρκο Λιβάγια είχε δυνάμεις, η ΑΕΚ έχοντας και τον Ολιβέιρα παρουσιάστηκε αρκετά απειλητική, κάτι όμως που δεν συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, που οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι κατάφεραν να «αφοπλίσουν» τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Σβάρνας στο 16’, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 26’ με τον Παουλίνιο να πλασάρει ανενόχλητος τον Γιαννιώτη. Το τελικό –όπως αποδείχθηκε- σκορ διαμορφώθηκε στο 58’ με πέναλτι του Ούμπιδες, παράβαση που κέρδισε ο Αθανασίου από τον Τσιντώτα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.