Header Ads


«Κλείνουν» Σλότερ - Λάνγκφορντ, κοντά και ο Ματσιούλις!

«Κλείνουν» Σλότερ - Λάνγκφορντ, κοντά και ο Ματσιούλις!


Παίκτες της ΑΕΚ θα παραμείνουν οι Σλότερ και Λάνγκφορντ - Κοντά και σε Ματσιούλις η Βασίλισσα!
Πιο συγκεκριμένα, η Βασίλισσα μετά την οριστικοποίηση της μετακόμισης στα Άνω Λιόσια και το ξεκίνημα των εργασιών, φορτσάρει σιγά σιγά για την ολοκλήρωση του ρόστερ της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «aek365.org»:

«Σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει 100% επιτυχία σε αυτή την τρίαδα. 

Για τους Λάνγκφορντ και Σλότερ απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση για έναν ακόμη των συμβολαίων τους. Και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αλλά και το κλαμπ τους θέλουν πάρα πολύ και η κοινή αυτή διάθεση αποδείχτηκε στην πράξη όλο αυτό το διάστημα των συζητήσεων. 

Ερχεται η ώρα λοιπόν για την οριστικοποίηση των συμφωνιών. Πιο δύσκολη παραμένει η περίπτωση του Ματσιούλις που όμως τις τελευταίες μέρες έχει μπει σε καλό δρόμο και πλέον οι πιθανότητες παραμονής του αρχηγού είναι περισσότερες από το να αποχωρήσει.

Η ΑΕΚ θα κάνει τις τελικές συζητήσεις μαζί του και υπάρχει αισιοδοξία για το 3 στα 3 που θα είναι ότι το καλύτερο για την ομάδα της επόμενης σεζόν που ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά με διεκδίκηση τίτλου στο Final 8 του BCL. Αν η ΑΕΚ κλείσει και τις τρεις συμφωνίες, με τους Σλότερ και Λάνγκφορντ να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι, τότε θα έχει χρόνο μπροστά της ώστε μέσα στον Αύγουστο να εκμεταλευτεί ευκαιρίες που σίγουρα θα παρουσιαστούν για να κλείσει την εξάδα.

Μετά την διαφαινόμενη φυγή του Ρέι λόγω του ρόλου του στην ομάδα που δεν είναι αυτός που θέλει ο αθλητής είναι δεδομένη η απόκτηση ξένου κόμπο γκαρντ που θα μπορεί να παίζει και στο 1 και στο 2, κάτι που δεν γινόταν με τον Ρέι, ενώ για την δεύτερη θέση αν μείνει ο Γιόνας τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη που να παίζει στο 4 αλλά σε κάποια σχήματα να είναι και στο 5. Προέχουν όμως οι τρεις και οι οριστικές εξελίξεις πλησιάζουν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.