Header Ads


Ανατροπή με τον «τελειωμένο» της ΑΕΚ!

Ανατροπή με τον «τελειωμένο» της ΑΕΚ!


Με αυτή την εμφάνιση πρέπει να υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο - Το...γύρισε μέσα στη Τούμπα!
Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να ήταν βέβαιο ότι θα αποχαιρετούσε την ΑΕΚ, ωστόσο πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνει υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.
Βλέπει ΠΑΟΚ και… ντύνεται σέντερ φορ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!


Ο Ουκρανός αμυντικός άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 42ο λεπτό του ντέρμπι της Τούμπας και πέτυχε έτσι το δεύτερο γκολ του στη σεζόν. Το φοβερό είναι πως το προηγούμενο το είχε πετύχει ξανά κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, στο 2-2 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Το αποψινό γκολ του έμπειρου αμυντικού αποτελεί ουσιαστικά το επιστέγασμα των πολύ καλών εμφανίσεών του στα πλέι οφ.

Ο Τσιγκρίνσκι δεν πτοήθηκε από την αποχώρηση του παρτενέρ του, Όγκνιεν Βράνιες. Ταίριαξε άμεσα με τον Στράτο Σβάρνα και βρήκε τη φόρμα του την κατάλληλη στιγμή και θυμίζει ξανά τον «βράχο» της άμυνας, που οι ΑΕΚτζήδες λάτρεψαν τη χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος (2018).

Το θέμα του Ουκρανού «καίει» την ΑΕΚ, αφού ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στις 30/6, όμως σε αντίθεση με τον Βράνιες ο Τσιγκρίνσκι έβαλε πλάτη και υπέγραψε για ένα μήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη χρονιά με την Ένωση.

Στην ΑΕΚ εκτίμησαν δεόντως τη στάση του Ουκρανού προς τον σύλλογο, ειδικότερα από τη στιγμή που τον κολακεύει ιδιαιτέρως η σύγκριση με τον Βράνιες. Παράλληλα, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στα πλέι οφ του έχουν χαρίσει ακόμα περισσότερους πόντους στο εσωτερικό της ομάδας.

Δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα σχετικά με τις συζητήσεις του 33χρονου άσου με τη διοίκηση για νέα συμβόλαιο, αλλά δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη εάν ο «Βίκινγκ» της Ένωσης ανταμειφθεί με νέα συμφωνία. Άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποδείξει ότι σέβεται τις «σημαίες» του Δικεφάλου και δεν ξεχνά τους παίκτες που τα δίνουν όλα για την ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.